Firea şi Bădulescu au votat de la prima oră: Cetăţenii să aibă grijă, sunt oameni care vor să le umble la buzunarul de la spate

Firea şi Bădulescu au votat de la prima oră: Cetăţenii să aibă grijă, sunt oameni care vor să le umble la buzunarul de la spate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi viceprimarul Aurelian Bădulescu sunt printre primii politicieni care au votat la alegerile locale de astăzi.

Firea candidează pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, iar Bădulescu este candidatul PSD la Primăria Sectorului 3.

Prima care a votat a fost Firea, la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa, încă de la ora 07:00. Ea a spus, după ce şi-a exercitat acest drept, că s-a gândit la oamenii care locuiesc în Bucureşti.

„Am votat dis-de-dimineaţă. Mă bucur că am ajuns şi de această dată să fiu primul votant din această secţie. Am votat cu gândul la copiii, tinerii, adulţii din Bucureşti, cu gândul la bunici. Toţi sunt foarte importanţi.

ADVERTISING

Ne dorim cu toţii investiţii în infrastructură, combaterea poluării (…) Oamenii trebuie să fie pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea, după ce a votat.

Iată toate regulile pe care trebuie să le respecți la duminică la secţia de votare

Bădulescu l-a atacat pe Nicuşor Dan

La rândul său, viceprimarul Bădulescu l-a atacat pe contracandidatul Gabrielei Firea, Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei.

El a făcut referire la cazul Nicuşor Dan – „Câine”.

„Am votat pentru continuarea proiectelor la nivelul Capitalei, pentru noi proiecte la Sectorul 3. Şi, mai nou, am văzut că trebuie să votăm pentru a ţine cât mai departe de banul public oameni cu interese şi complicitate în lumea interlopă, oamenii politici care îşi doresc un portofoliu. E dureros că, în loc să ne facem griji de administraţie, trebuie să păzim banul public”, a spus Bădulescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi toţi candidații înscrişi în cursă din localitatea ta

El a făcut apel la cetăţeni să voteze, dar să aibă grijă la respectarea regulilor impuse în contextul pandemiei.

„Să vină la vot, dar să nu se îngrămădească pe parcursul zilei, pentru că există timp şi toţi vor putea să voteze în condiţii de siguranţă. Trebuie să iasă lumea la vot, în număr mare, pentru că, sper eu, au înţeles oamenii pericolul care îi pândeşte – sunt oameni care vor să le umble la buzunarul de la spate”, a completat viceprimarul Capitalei.

ADVERTISING

SpotMedia.ro vă ţine la curent pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de azi. Urmăriţi LIVE cele mai importante informaţii de astăzi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇