Mihai Șora a votat ”cu sete, cu bucurie și încredere” și povestește o întâmplare amuzantă de la secția de votare

Mihai Șora a votat ”cu sete, cu bucurie și încredere” și povestește o întâmplare amuzantă de la secția de votare

Mihai Șora a votat, duminică, încă de la primele ore ale dimineții, ”cu sete, cu bucurie și încredere” și nu a votat ”răul cel mai mic”.

Filosoful a venit și cu o poză cu ștampila de pe spatele buletinului, dar și cu o istorisire amuzantă de la secția de votare, unde ”domnul cu ștampila” i-a spus că speră să-l vadă și la următoarele alegeri.

”Eu am crezut că se referea la următoarele alegeri locale”, (care vor avea loc peste patru ani - n.red.), scrie Mihai Șora pe pagina sa de Facebook, făcând aluzie la cei 104 ani pe care urmează să-i împlinească în luna noiembrie.

ADVERTISING

Iar domnul cu ștampila a zis: „Sperăm să vă vedem și la următoarele alegeri, domnule Șora!“ Eu am crezut – cum e și firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare.

Mihai Șora

”Nu am votat răul cel mai mic”

https://www.facebook.com/mihaisora/posts/3383794785009847

”VOTAT. Cu sete, cu bucurie și încredere. Aștept această zi de patru ani. Și nu am votat răul cel mai mic, ci Binele, binele acela vital, admirabil și limpede pentru oricine își iubește orașul”, a scris acesta, de dimineață, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Rotocolul cu douăzeci-douăzeci-lî-mare-de-tipar”

Apoi, filosoful a revenit cu ”dovada”, postând pe Facebook o poză ”unde poate fi văzut, în toată splendoarea lui albastră, rotocolul cu douăzeci-douăzeci-lî-mare-de-tipar”, adică abțibildul cu ștampila ”Votat 2020 L”.

Apoi, povestește cu amuzament o întâmplare de la secția de votare:

”Iar domnul cu ștampila a zis: „Sperăm să vă vedem și la următoarele alegeri, domnule Șora!“ Eu am crezut – cum e și firesc – că se referea la următoarele alegeri locale, dar (cred că) era vorba (doar) de parlamentare”, scrie Șora pe Facebook, făcând aluzie la vârsta sa.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/mihaisora/posts/3383996711656321

”Cu sete!”

Mesajul său a fost reluat și de Nicușor Dan. ”Aştept demult votul ăsta şi am votat cu sete!”, a afirmat candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL la Primăria Municipiului București, care a votat la o secţie din Prelungirea Ghencea.

”Am votat pentru un oraş care are un potenţial extraordinar, care are oameni cinstiţi, muncitori şi creativi”, a mai spus acesta.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇