Nicuşor Dan: Am votat cu sete! Este o competiţie între decenţă şi superficialitate fudulă

Nicuşor Dan: Am votat cu sete! Este o competiţie între decenţă şi superficialitate fudulă

Nicuşor Dan, care candidează la Primăria Capitalei, fiind susţinut de USR PLUS şi PNL, a votat, duminică dimineaţă, însoţit de familia sa.

Alături i-a fost şi Ciprian Ciucu, candidatul susţinut de PNL şi Alianţa USR-Plus la Primăria Sectorului 6.

VOT_NICUSOR_INSTANT_0003_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Nicuşor Dan a punctat că a votat „cu sete” şi că a aşteptat mult timp acest vot.

Iată şi ce a declarat contracandidatul său, Gabriela Firea, actualul edil al Bucureştiului - Firea şi Bădulescu au votat de la prima oră: Cetăţenii să aibă grijă, sunt oameni care vor să le umble la buzunarul de la spate

ADVERTISING

"Aştept demult votul ăsta şi am votat cu sete! Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese de neamuri, prieteni, cumetri, naşi, fini, prieteni şi prieteni, care au ţinut în subdezvoltare oraşul ăsta!

De aia nu au fost ei în stare să rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic şi de poluare. Am votat pentru un oraş care are un potenţial extraordinar, care are oameni cinstiţi, muncitori şi creativi", a afirmat candidatul susţinut de USR PLUS şi PNL la PMB.

Vezi toţi candidații înscrişi în cursă din localitatea ta

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"E o competiţie între adevăr şi minciună"

El a mai spus că tot potenţialul din zona privată poate fi folosit în slujba cetăţeanului. Totodată, a catalogat această cursă electorală drept o competiţie între "adevăr şi minciună, competenţă şi incompetenţă, decenţă şi superficialitate fudulă".

Zona privată a demonstrat ca poate să rezolve probleme. Tot acest potenţial de muncă poate fi pus în slujba bucureştenilor de toate generaţiile. În slujba familiilor care nu au avut parte de infrastructura şcolară de care aveau nevoie, în slujba persoanelor vârstnice care şi-au văzut copiii şi nepoţii plecând din oraş.

ADVERTISING

Dincolo de problemele vieţii curente, care au fost lăsate de izbelişte, competiţia asta electorală este una de valori, este o competiţie între adevăr şi minciună, este o competiţie între competenţă şi incompetenţă, este o competiţie între sinceritate şi corupţie. Este o competiţie între decenţă şi superficialitate fudulă.

Iată toate regulile pe care trebuie să le respecți la duminică la secţia de votare

Apel către bucureşteni

De asemenea, Nicuşor Dan a făcut apel la bucureşteni să iasă în număr mare la vot.

"De asta am votat cu mare sete şi invit bucureştenii să iasă în număr mare la vot, îi invit să iasă de dimineaţă, pentru că sunt condiţii speciale şi e votul mai lent decat în mod normal.

Să dea un vot pentru Bucureşti, să pună Bucureştiul pe direcţia bună, să facă din Bucureşti oraşul pe care bucureştenii îl merită şi copiii să nu mai plece!", a conchis Dan.

SpotMedia.ro vă ţine la curent pe parcursul întregii zile cu cele mai importante evenimente, declaraţii şi eventuale incidente legate de procesul de vot de azi. Urmăriţi LIVE cele mai importante informaţii de astăzi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇