Moțiune împotriva lui Bode din prima zi de muncă a Parlamentului: România merită să aibă un șef al polițiștilor care să nu fie hoț (Video)

Moțiune împotriva lui Bode din prima zi de muncă a Parlamentului: România merită să aibă un șef al polițiștilor care să nu fie hoț (Video)

USR şi Forţa Dreptei au anunţat în prima zi a sesiunii parlamentare că depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Plagiatorul Bode nu ţine ritmul, nici cu bunul simţ, nici cu nevoile românilor. USR, alături de Forţa Dreptei, depune moţiune ţintită împotriva încă ministrului şi încă doctorului Bode, pentru că noi considerăm că România merită să aibă un şef al poliţiştilor care să nu fie hoţ”, a spus deputatul Cristian Seidler, la Parlament. 

Seidler a făcut referire la o declaraţie tot de azi a lui Marcel Ciolacu, care a spus că unii miniştri nu ţin ritmul şi ar putea fi remaniaţi: ”Mai mult ca sigur că va fi şi o remaniere. Va fi în discuţie şi o remaniere, mai mult ca sigur. Este o normalitate, nu înseamnă că cineva… Sunt oameni care ţin acest ritm, oameni care nu rezistă la acest ritm, e ceva normal”.

ADVERTISING

Deputatul USR consideră că România merită un negociator pe Schengen care să fie privit cu respect de partenerii europeni. ”Domnul Bode trebuie să îşi asume eşecul, pe linie, al mandatului său în fruntea Ministerului de Interne. În schimb, domnul Bode fuge de Parlament, cu ajutorul coaliţiei sărăciei”, a mai arătat Seidler. 

”Folosesc această ocazie pentru a transmite un răspicat Deşteaptă-te române! domnului preşedinte Klaus Iohannis, dacă îşi mai aminteşte declaraţiile proprii din 2016, când spunea că un politician, chiar şi bănuit de plagiat, ar trebui să părăsească viaţa politică”, a menţionat deputatul USR.

ADVERTISING

”Domnul ministru Lucian Bode va trebui să îşi dea demisia, România nu va intra în Schengen atâta vreme cât el va gira afacerile acestui minister important”, a spus şi deputatul Forţa Dreptei, Antonel Tănase.

El a arătat că Lucian Bode s-a implicat în acest dosar Schengen ca să îşi spele imaginea.

”Din păcate, nu a reuşit şi a tras România în jos. El trebuie să îşi dea demisia. PSD este complice sau poate îi convine ca Lucian Bode să gireze în continuare Ministerul Afacerilor Interne, pentru că PNL devine din ce în ce mai insignificant în ecuaţia guvernării şi din perspectiva rotaţiei”, a spus Antonel Tănase la Parlament.

USR și Forța Dreptei depun o nouă moțiune împotriva lui Lucian Bode

USR și Forța Dreptei depun o nouă moțiune împotriva lui Lucian Bode

Publicată de USR pe Miercuri, 1 februarie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇