Kelemen Hunor le cere partenerilor să nu mai fie ”ninja pe Facebook”

Kelemen Hunor le cere partenerilor să nu mai fie ”ninja pe Facebook”

Kelemen Hunor, liderul UDMR, al treilea partid din coaliția de guvernare, intervine în scandalul din Executiv și spune că partenerii ar trebui să nu mai facă „declarații războinice”.

El are și un sfat pentru partenerii din coaliția de guvernare, deși susține că nu „își permite să dea sfaturi”.

„Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, fiindcă nu te ajută la nimic. Ar trebui să se oprească partenerii în toate părțile din a face declarații războinice, pentru că este din ce în ce mai greu. După care mai există un sfat, dar nu-mi permit să dau eu sfaturi. În nicio situație nu este bine să împingi un partener sau pe oricine în colț și să nu-i lași spațiu de manevră”, a declarat Kelemen Hunor, vineri, presei.

ADVERTISING

Referitor la moțiunea pregătită de USR PLUS alături de partidul AUR, șeful UDMR apreciază că mișcarea este una greșită.

„În chestiunile de moțiune, de discuții cu AUR sau cu cine discută useriștii, nu putem comenta prea multe. Este o cale greșită”, a conchis liderul UDMR.

Stelian Ion a fost revocat de premierul Florin Cîțu din funcția de ministru al Justiției, după ce programul de investiții Anghel Saligny a fost introdus în ședința de guvern fără să fie anunțat în prealabil, fără avizele necesare, inclusiv cel de la MJ.

ADVERTISING

Din acest motiv, cei de la USR PLUS sunt pregătiți acum să depună o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului Cîțu, purtând discuții cu cei de la AUR în acest sens.

Citește mai multe despre cel mai nou scandal din scena politică:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇