Iohannis spune, în Elveția, că ”nu este absolut deloc îngrijorătoare” criza guvernamentală

Iohannis spune, în Elveția, că  ”nu este absolut deloc îngrijorătoare” criza guvernamentală

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, din Elveția, că nu este absolut deloc îngrijorătoare criza politică din țară.

El se află în vizită oficială în Elveția, iar după convorbirile tête-à-tête cu omologul său Guy Parmelin, el a susținut și o conferință de presă, răspunzând la mai multe întrebări venite de la jurnaliști.

„Ce mesaj ați transmis în contextul actual în care România se confruntă cu o criză guvernamentală?”, a cerut să știe un ziarist. Șeful statului a apreciat că situația nu este îngrijorătoare.

ADVERTISING

„(...) chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un guvern care merge mai departe, chiar împreună cu mine este domnul ministru al Afacerilor Externe și știu că cei doi miniștri de externe au avut, de asemenea, o discuție foarte bună împreună. Deci, din acest punct de vedere, nicio îngrijorare”, a declarat președintele.

După declarația șefului statului, senatorul PNL Alina Gorghiu, care îl susține pe premierul Florin Cîțu la șefia PNL a făcut un afiș cu președintele Iohannis și această afirmație.

ADVERTISING

Fotografia este publicată alături de mesajul „RomâniiTrebuieSăȘtie”, replica premierului Florin Cîțu de fiecare dată când postează ceva nou pe Facebook.

241668125_397395878404309_5279515044470045471_n
Foto: Facebook/ Alina Gorghiu

Mai multe despre criza politică din țară:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇