Iohannis nu-l ratează pe Ciolacu: Cât poate fi de greu şi pentru un PSD-ist să-şi pună o mască, dacă aşa este regula pentru toată lumea?

Iohannis nu-l ratează pe Ciolacu: Cât poate fi de greu şi pentru un PSD-ist să-şi pună o mască, dacă aşa este regula pentru toată lumea?

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, fotografiile în care preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi mai mulţi lideri social-democraţi stau împreună la masă, afirmând că pe aceştia nu-i prea interesează de regulile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

"Daţi-mi voie să fac o introducere puţin politică. Din fericire, acum, în pandemie, este PNL la guvernare şi împreună căutăm şi găsim măsurile adecvate, proiecte, oportunităţi pentru a preveni răspândirea acestei boli şi pentru a găsi metodele cele mai bune pentru a trata bolnavii.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Cum credeţi că ar fi fost cu o guvernare PSD, dacă conducerea PSD nu respectă cele mai elementare norme, cât poate fi de greu şi pentru un PSD-ist să-şi pună o mască dacă aşa este regula pentru toată lumea?

Vă daţi seama că nu-i prea interesează şi dacă am fi avut un guvern PSD în această pandemie, ar fi fost foarte, foarte rău", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că aceştia au încălcat flagrant toate normele la care ceilalţi români se supun.

"Se vede încă odată că PSD nu s-a reformat", a declarat Iohannis.

Şeful statului a reiterat că alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

Reacția vine după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost prins recent la o masă mare, la restaurant, fără mască de protecție, motiv pentru care a și fost amendat.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!