Iohannis, mesaj pentru români: Vaccinați-vă, pentru o vară cu cât mai puține restricții

Iohannis, mesaj pentru români: Vaccinați-vă, pentru o vară cu cât mai puține restricții

Președintele României, Klaus Iohannis, le-a cerut cetățenilor să se vaccineze în număr cât mai mare. Astfel, vor fi anulate restricțiile și românii vor avea o vacanță normală, a spus șeful statului.

„În acest moment, trebuie să gestionăm cât mai bine epidemia. Însă, dincolo de măsurile de protecție, dincolo de restricțiile inevitabile pentru a reduce aglomerările și mobilitatea, și care dau deja rezultate, cea mai sigură cale de a stopa răspândirea acestui virus este vaccinarea. Avem deja modelul de succes al țărilor care au reușit să atingă un nivel suficient de imunizare a populației și au început să relaxeze din ce în ce mai mult măsurile”, a spus președintele României.

ADVERTISING

Klaus Iohannis le-a cerut românilor să se vaccineze și, astfel, să aibă o vară cu puține restricții.

„Suntem și noi tot mai aproape de acel moment în care vom putea să revenim la normalitate, să organizăm concerte, spectacole, să redeschidem industria ospitalității, iar românii să aibă o vară liniștită, să poată merge în siguranță în concediu în țară sau în străinătate. Singura condiție este continuarea vaccinării la cote ridicate. Asta vă îndemn, dragi români, folosiți toate facilitățile, fie prin platforma de vaccinare, fie prin centrele mobile ori cele care vor fi organizate de companii, vaccinați-vă! Haideți să facem tot ce ține de fiecare dintre noi pentru a avea o vară cu cât mai puține restricții, în care să putem, în sfârșit, să relaxăm măsurile de până acum”, a precizat Klaus Iohannis.

ADVERTISING

Iohannis, după schimbarea lui Vlad Voiculescu: Miniștrii să rezolve crize, nu să provoace unele noi

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇