Detestat in România, adorat in Asia. Fanii din Vietnam nu-l lasă la greu pe Cîțu

Detestat in România, adorat in Asia. Fanii din Vietnam nu-l lasă la greu pe Cîțu

Florin Cîțu primește likeuri de unde te aștepți mai puțin. Șeful echipei câștigătoare nu este unul dintre cei mai populari politicieni din România. Dar, cu siguranță, incursiunile sale, în calitate de Superman, au adus rezultate pe plan extern.

Acolo unde diplomația românească a eșuat, Florin Cîțu a reușit.

După căderea comunismului, relațiile României cu fostele state comuniste nu au mai avut aceeași intensitate. Astfel, România a avut de pierdut din punct de vedere economic.

Având în vedere deficitul comercial al României, pentru anul în curs, de cca. 22 miliarde de euro, piața asiatică poate reprezenta o oportunitate fantastică pentru creșterea exporturilor țării noastre. Aceasta chiar ar fi o veste uau. Românii trebuie să știe!

ADVERTISING

Speranța vine dinspre Florin Cîțu, pagina sa de Facebook și dragostea pe care acesta o primește din Asia

Cota de încredere a lui Florin Cîțu s-a stabilizat. 7% dintre români au cuvinte de laudă la adresa sa. Astfel, se deschid oportunități de comunicare prin care șeful echipei câștigătoare va putea cuceri inimile celorlalți 93%.

Cu siguranță, perspectivele nu mai sunt sumbre, mai ales că dinspre Rusia, dar mai ales dinspre Vietnam au început să curgă râuri de iubire înspre Florin Cîțu.

Inimioare, iubire și distribuiri de la fanii Dolar Dolar, Mitu Hossain, Sabbir Ahmed și Angel Angel Simulator

În data de 30 octombrie 2021, pentru a comemora tragedia din clubul Colectiv, foarte posibilul viitor fost prim-ministru afirma că „este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital”.

ADVERTISING

În timp ce internauții din România au combătut puternic mesajul lui Florin Cîțu, mulți dintre aceștia îndrăznind să afirme că ar fi foarte grav dacă acesta ar minți în ceea ce privește prezența în noaptea tragediei în clubul Colectiv, fanii din Asia l-au acoperit cu inimioare.

likeuri Cîțu

În timp ce fanii din Asia, îndeosebi cei din Pakistan s-au dovedit a fi foarte împăciutori cu Florin Cîțu, cei din România au fost neînduplecați.

De exemplu, utilizatorul MI a făcut afirmații dure la adresa lui Florin Cîțu:

likeuri Cîțu

Nu a fost singurul comentariu acid la adresa șefului PNL, însă este printre puținele care pot fi reproduse.

ADVERTISING

Viitorul politic al lui Florin Cîțu poate continua la cel mai înalt nivel în Asia

Astfel, echivalentul PNL din Pakistan, Muttahida Qaumi Movement, ar putea avea enorm de câștigat prin transferul lui Florin Cîțu.

De asemenea, în cazul în care ar exista probleme în formarea unui guvern solid, Muttahida Qaumi Movement (PNL pakistanez) ar putea colabora excelent cu Partidul Popular Pakistanez (echivalentul PSD pakistanez).

Acest text este un pamflet, iar cititorii noștri și-au dat seama de la primele rânduri despre acest lucru. Este jenant faptul că un om care avea o imagine publică bună și putea face lucruri, într-adevăr, fantastice pentru România, după cum afirma constant, a ajuns să ceară ajutorul politic al celor despre care afirma că sunt dușmanii poporului român.

Textul de mai jos nu este un pamflet, însă nu credem că va fi înțeles de către politicieni:

Este grav cum votul din decembrie 2020 este deturnat și se găsesc tot felul de motive pentru a forma un monstru electoral (PNL-PSD), care să guverneze faraonic timp de 7 ani. Actualul PNL este un pericol pentru democrația românească și devine o anexă a PSD.

Românii nu au votat pentru ca o gașcă de oportuniști să deturneze votul către ceea ce vedem acum. Acest bâlci, acest circ pus în scenă de niște oameni lipsiți de coloană vertebrală trebuie să înceteze.

Nu asta au dorit românii.

Autor: Claudiu Vuță, project-e.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇