Cum au adunat declarațiile lui Florin Cîțu sute de likeuri din Rusia și Vietnam

Cum au adunat declarațiile lui Florin Cîțu sute de likeuri din Rusia și Vietnam

Un discurs al premierului demis Florin Cîțu a strâns peste 800 de likeuri, pe rețelele de socializare. Doar că majoritatea provin de la utilizatori din Rusia și din Vietnam, după cum a remarcat sâmbătă dimineață fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculescu (USR).

După ce a participat la un eveniment organizat de Consiliul Național al Patronatelor Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNPIMMR), Florin Cîțu a dat declarații de presă.

Printre altele, a susținut că pentru companii a fost o perioadă grea și le-a mulțumit pentru că au reușit să facă față și să susțină creșterea economică.

ADVERTISING

În plus, Cîțu a susținut că politica pe care au dus-o liberalii, în ceea ce privește Finanțele, este cea care a dat roade și care i-a ajutat pe antreprenori să reziste.

Declarațiile au fost difuzate și pe pagina oficială de Facebook a premierului. Le puteți urmări în postarea de mai jos, care a strâns nu mai puțin de 1.400 de interacțiuni. De remarcat că doar postările din ultimele 3 zile au peste o mie de like-uri, în rest, interacțiunile sunt în jurul a 500, ca medie.

Declarații susținute de premierul Florin Cîțu

Declarații de presă

Publicată de Florin Cîţu pe Vineri, 5 noiembrie 2021

Fostul ministrul al Sănătății, Vlad Voiculesc (USR) a scris pe rețeua de socializare că a intrat de dimineață să afle ce a mai spus premierul demis. Și a constatat, cu uimire, că – deși postarea cu declarațiile lui Cîțu a strâns o mulțime de likeuri - majoritatea sunt ale unor utilizatori din Rusia și din Vietnam.

Relaxat sâmbătă dimineața, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câștigătoare, urmașul Brătienilor, cel mai mare dușman al PSD.Pare că premierul demis al țării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internațional rupe! Atât în spațiul ex-sovietic cât și în Vietnam! —————————Postarea este aici: https://www.facebook.com/florinVcitu/videos/617822762990996/?app=fblSelectați doar like-urile ???? de la postare și o să vedeți ce premier demis popular avem.

Publicată de Vlad Voiculescu pe Sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Ce-i drept, la ora transmiterii acestei știri, postarea de pe pagina oficială a lui Florin Cîțu are 900 de likeuri. Dintre ele, însă, doar câteva zeci sunt date de pe conturi cu nume românești.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toate celelalte vin de la utilizatori cu nume ca Thanh Quach Khac sau Giao Lihn Vuong.

vietnamezi

Există și sute de utilizatori români care au interacționat cu postarea de pe pagina premierului demis până la ora transmiterii acestei știri, dar nu au dat like, ci și-au exprimat nemulțumirea sau amuzamentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇