Cîțu îi invită la terapie de grup pe liberalii care-l consideră vinovat pentru criza politică

Cîțu îi invită la terapie de grup pe liberalii care-l consideră vinovat pentru criza politică

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu consideră că liderul partidului, Florin Cîţu, este vinovat pentru ce se întâmplă în partid.

În timpul ședinței Biroului Politic Național au apărut numeroase informații că în special Motreanu l-a contestat pe șeful său pe linie de partid. Confruntat de jurnaliști la ieșire, Motreanu a confirmat.

”Da, în acest moment este vinovat”, a spus el despre Florin Cîțu, potrivit News.ro.

Președintele PNL a ieșit și el în fața jurnaliștilor pentru a anunța deciziile: ”flexibilizarea” a două din directivele partidului astfel încât să fie permise reluarea negocierilor cu USR pentru refacerea coaliției, dar și discuțiile cu PSD, deși ani de zile liberalii au spus că nu vor guverna alături de social-democrați.

ADVERTISING

Întrebat de jurnaliști de poziția lui Motreanu, Cîțu a răspuns: ”A fost un congres, am fost ales cu 60%, domnul Motreanu nu a candidat. Dacă dorește terapie de grup e binevenit aici”.

În cadrul discuțiilor de aproape trei ore liderii de filiale au militat fie pentru o coaliție cu PSD, fie pentru refacerea celei inițiale, cu USR. Potrivit surselor liberale, cei din Ardeal s-au poziționat pentru o guvernare alături de PSD, în timp ce tabăra lui Florin Cîțu a optat pentru USR.  

Citește aici ce a declarat Florin Cîțu despre negocierile ce vor începe mâine: Cîțu anunță primele decizii după ce Ciucă și-a depus mandatul: Un lucru rămâne cert, premierul e al PNL. Românii vor avea aceleași drepturi și libertăți

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇