Cîţu îl laudă pe Cristian Ghinea: Am lucrat foarte bine cu el, a fost o surpriză plăcută. De astfel de oameni avem nevoie în Guvern

Cîţu îl laudă pe Cristian Ghinea: Am lucrat foarte bine cu el, a fost o surpriză plăcută. De astfel de oameni avem nevoie în Guvern

Premierul Florin Cîţu spune că a lucrat foarte bine cu fostul ministru al Fondurilor Europene Cristian Ghinea şi „mare parte” din succesul PNRR i se datorează acestuia.

Cîţu a adăugat că Ghinea a fost „o surpriză plăcută”.

"Am lucrat foarte bine cu domnul Ghinea şi recunosc că fost o surpriză plăcută. Nu-l ştiam dinainte foarte mult, dar am lucrat foarte bine şi o mare parte din succesul acestui PNRR i se datorează domniei sale.

A lucrat foarte ok. E un om care nu a ieşit să atace sau să zică ceva, deci nu e un om care a intrat în această luptă după aceea, e un om care îşi vede de treabă în continuare. De astfel de oameni avem nevoie în Guvernul României", a afirmat Florin Cîţu, miercuri seara, la B1 TV.

ADVERTISING

Nu este prima dată când premierul îl laudă pe Ghinea. În urmă cu două săptămâni, imediat după ce miniștrii USR PLUS și-au depus demisiile, Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă Cristian Ghinea ar putea rămâne interimar la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, că va lua o decizie la un moment dat. Totodată, el a spus că a colaborat foarte bine cu Ghinea și că îi pare rău că pleacă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇