Mesajul cu care Ciolacu și-a anunțat colegii că va candida la prezidențiale: "Am vrut să aflați asta de la mine, și nu de la televizor" (Audio)

Mesajul cu care Ciolacu și-a anunțat colegii că va candida la prezidențiale: "Am vrut să aflați asta de la mine, și nu de la televizor" (Audio)

Marcel Ciolacu a anunțat, marți, membrii PSD printr-un mesaj audio intern că a luat decizia să candideze la președinția României, susţin surse politice pentru SpotMedia.ro.

”Vă salut! Sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la Președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine, și nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă, la Congresul PSD.

Avem cea mai bună echipă pentru România, așa cum am arătat la toate alegerile din ultimii 4 ani. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm Președinția după 20 de ani.

ADVERTISING

Sâmbătă, la congres, voi prezenta Planul meu pentru România. Sper din toată inima să-mi acordați onoarea de a lupta în numele dumneavoastră și al românilor pentru a câștiga alegerile prezidențiale. România are nevoie de stabilitate și echilibru. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră. Vă mulțumesc!”, este mesajul audio trimis membrilor PSD înainte de Congres.

De dimineaţă surse din conducerea PSD au declarat pentru Mediafax că Marcel Ciolacu își va anunța candidatura la alegerile prezidențiale, dar va şi posta pe rețelele sociale un clip video, pe care l-a înregistrat recent.

ADVERTISING

Liderul PSD a filmat un clip video alături de mai mulţi membri ai TSD, la sediul partidului, în care face anunţul oficial privind candidatura la prezidenţiale, transmite şi News.ro.

Aşadar, candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale urmează să fie validată sâmbătă, în timpul congresului social-democraților, în cadrul căruia va fi aleasă și conducerea partidului.

Pe 9 august, Ciolacu a declarat că o eventuală decizie de a candida la alegerile prezidenţiale nu va fi aflată de colegii săi nici de pe Facebook, nici de la televizor.

ADVERTISING

”Am stabilit cu colegii mei că o eventuală decizie a mea de a candida nu o vor afla nici pe Facebook, nici la televizor. În primul rând, va fi discutată în interiorul partidului. Şi am stabilit cu ei că în acest weekend voi discuta cu fiecare în parte la telefon, pentru că nu vorbim niciun secret de stat”, a spus Ciolacu, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.

Cine s-a înscris în cursa pentru Cotroceni

Amintim că deja liderul PNL, Nicolae Ciucă, și-a anunțat intenția de a candida, atunci când a fost în vizită în Statele Unite.

Şi noua şefă de la USR, Elena Lasconi, a fost desemnată de partid drept candidatul la prezidențiale.

În plus, liderul AUR, George Simion, este şi el candidat oficial.

Cât despre Mircea Geoană, acesta este în plină campanie de imagine şi este posibil să îşi încheie mai devreme mandatul la NATO pentru a intra oficial în cursă, spun surse citate de Antena3. Mircea Geoană ar urma să aibă o discuție cu Mark Rutte, despre demisia sa din funcția de secretar general adjunct al NATO.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇