Protest AUR în centrul Bucureștiului: Câteva mii de oameni strigă „Demisia” și „Nu vrem să fim conduși de hoți!” (Video)

Protest AUR în centrul Bucureștiului: Câteva mii de oameni strigă „Demisia” și „Nu vrem să fim conduși de hoți!” (Video)
Foto: captură video

Câteva sute de manifestanţi s-au adunat duminică în Piaţa Universităţii, în jurul orei 14, la mitingul de protest organizat de AUR. Ulterior, numărul acestora a crescut la câteva mii, iar oamenii au blocat bulevardul Magheru, îndreptându-se către Piața Victoriei.

Liderul formaţiunii, George Simion, aflat printre protestatari, a anunţat că nu va rosti niciun discurs și a cerut oamenilor să vină la Piaţa Universităţii. El a acuzat că autocare care veneau din judeţe au fost oprite pe drum.

Potrivit Digi 24, la ora 16:20 erau în jur de 3.000 de protestatari în Piața Victoriei.

Luna octombrie, luna protestelor!

Publicată de George Simion pe Duminică, 2 octombrie 2022

Participanţii la protest au drapele tricolore, iar unii dintre ei sunt îmbrăcaţi în costume populare. Protestatarii scandează: „Demisia”, „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Hoții, hoții”. Printre aceștia se numără și tineri.

ADVERTISING

La ora 15:00, conform programului anunţat de AUR, urmează plecarea coloanei de protestatari spre Piaţa Victoriei, iar la ora 16:00, coloana de protestatatari intră în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului. 

AUR a precizat că protestul se va încheia la miezul nopţii. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇