Marile alianțe electorale trec, gâlmele zilnice rămân

Marile alianțe electorale trec, gâlmele zilnice rămân

Bietele chiuvete, dacă ar putea ele vorbi

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri că medicii trebuie să păstreze secretul pacienţilor şi să nu-i reclame la Poliţie pe cei care sunt vaccinaţi „la chiuvetă”, respectiv au certificate false de vaccinare.

De atâta pandemie Raed Arafat a luat-o pe arătura medicală. Prin nu știu ce procedeu telepatic spusele de mai sus i-au fost transmise de Diana Șoșoacă, iar bietul zombi nu s-a putut abține să le recite.

Păi ăla nevaccinat e pacient? Parcă pacient este omul care se duce la doctor ca să fie tratat. Doctorii ăștia care au vaccinat ,,la chiuvetă” au făcut un act penal și merită cercetați și pedepsiți pentru ce au făcut. Iar cei ce au de-a face cu cei vaccinați ,,la chiuvetă” și nu fac publică informația intră sub pedeapsa acoperirii infractorului.

Uite de ce e nevoie de camere de filmare la centrele de vaccinare, din prea multă cinste și prea mult profesionalism medical. Bietele chiuvete, dacă ar putea ele vorbi despre doctorii acoperiți declarativ de Arafat, n-ar mai risca bietele să fie schimbate cu camere de luat vederi…

ADVERTISING

Castitatea impusă duce la pedofilie și homosexualitate.

Episcopii Franţei, reuniţi în oraşul Lourdes, au decis vineri să ”recunoască responsabilitatea instituţională a Bisericii” franceze în abuzurile sexuale comise împotriva a mii de victime şi ”dimensiunea sistemică” a acestor infracţiuni. Ce-i drept, iertarea păcatului începe cu recunoașterea lui.

Atunci de ce mai vorbește Biserica împotriva pedofiliei și a homosexualității, ar trebui să vedem mii de preoți la marșurile LGBT. Și cum rămâne cu datul sfintei împărtășanii de către spurcații ăștia, spun spurcați nu pentru că faptele lor sunt penale și merită trimiși la pârnaie, ci pentru că un preot necurat nu are dreptul să absolve de păcate un credincios, pentru că n-are voie să intre în biserică.

Uite unde duce castitatea impusă, la pedofilie și homosexualitate. Și uite unde a dus ,,acoperirea” păcatului preoților de către Biserica Catolică. Măcar în privința asta biserica noastră ortodoxă a cugetat și a făcut bine, dacă Dumnezeu a lăsat familia la temelia societății, apoi preoții trebuie să fie primii familiști ai ortodoxiei.

Oxigenul medicinal și cel tehnic, tot un drac.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a afirmat că oxigenul industrial – care va fi folosit în caz de necesitate pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus – este fabricat pe aceeaşi linie de producţie şi folosind aceeaşi materie primă ca pentru oxigenul medicinal. 

Doar pentru că am avut la slujbă echipe de scafandri și instalație de îmbuteliat aer pentru ei, trebuie să spun că eram obligați să avem compresoare ce funcționau cu ulei de dovleac, pentru a nu pune în pericol sănătatea angajaților.

Liniile de producție a oxigenului au nevoie de o sursă de aer comprimat uscat (sursa Atlas Copco). Deci nu cred că liniile de oxigen medicinal sunt aidoma cu cele de producere ale oxigenului industrial, cred că sunt mai complexe și cred că obligatoriu trebuie dotate cu filtre, care să nu lase să treacă impurități dăunătoare existente în aer din cauza poluării și cu compresoare aidoma celor folosite de scafandrii noștri. 

Mai mult, instalațiile medicale trebuie să fie făcute din inox alimentar, iar celelalte din, vorba sudorilor, OLCe-o-fi. Dacă n-ar fi așa, ce diferență ar fi între oxigenul medicinal și cel tehnic? De ce dracului n-am suda autogen cu oxigen medicinal?

Ce cred este că, dacă nu avem oxigen medicinal disponibil, decât să condamnăm oamenii la moarte sigură, putem folosi oxigen industrial temporar, pentru că o intoxicație mai poate fi tratată, pe când moartea nu. Adevărul este de preferat unor gâlme pseudo-tehnologice. Iar povestea asta cu folositul aceleiași materii prime l-ar face invidios și pe Gâgă.

Totuși, n-ar fi mai bine ca Ministerul Sănătății să bage mâna în buzunarul domnului Cîțu și să cumpere sau să închirieze câte aparate portabile de produs oxigen sunt acum în țară? N-ar fi mai bine să-și calce domnul Arafat pe mândrie și să ceară ajutor internațional, în loc să avem parte de gâlmele unei pseudo-dezbateri de genul ,,merge și așa” pentru că, vorba doamnei Mihăilă, doar un infim procent dintre pacienți ar mai fi salvat?

Toată Europa îi discriminează pe nevaccinați.

Croaţia a decis vineri să înăsprească măsurile concepute pentru a limita răspândirea noului coronavirus şi a introdus obligativitatea certificatelor digitale COVID-19 pentru toţi angajaţii din sectorul public.

Croația alături de alte 20 de state europene. Din care România nu face parte. Pentru că noi avem parte de gâlmele social-democrate din Parlament, care mor de dragul nevaccinaților. Pentru că ai lor susținători sunt chiar mai nevaccinați decât cei ai UDMR sau USR, asta o știe și domnul Rafila. Așa că degeaba strigă în gura mare un maghiar de la CNDC, Asztalos Csaba, pe numele lui, că certificatul verde nu este discriminatoriu și este necesar, că glasul lui este mai slab decât sondajele de opinie social-democrate sau rafiliene.

Toată Europa îi ,,discriminează” pe nevaccinați - apropo, 57% dintre germani consideră că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie pentru adulți, indiferent de profesie - noi suntem singurul bastion care punem moartea și dreptul la prostie socială înaintea dreptului la viață și la sănătate. Pentru că motivul că nu s-a discutat din vară despre certificatul verde trântit în fața opiniei de Rafila nu scuză votul din Parlament, ba mai degrabă îl incriminează: de ce nu s-a dat peste cap profesorul PSD ca acest aspect esențial să fie discutat de atunci și doar a criticat Ministerul Sănătății pentru una-alta?

Dar lasă că va ajunge Rafila ministru la Sănătate și atunci se vor schimba lucrurile, că de, mintea vine după post. Sau poate că vor introduce certificatul verde ca să-l împiedice pe abulicul Nicușor Dan să mai intre la Primăria Capitalei, mai știi.

Întrebare pentru domnii Ciolacu și Rafila, care sigur că va rămâne fără răspuns: căți bolnavi de covid se vor mai arunca pe geamurile spitalelor punându-și capăt zilelor din disperare, ca să priceapă și social-democrații cum vine chestia asta cu pașaportul verde? În mod cert mai mulţi decât zilele de care este nevoie ca să se încropească gâlma unei mari coaliții bazate pe o mare minciună...

Hai să ștergem faptele penale după bunul plac al infractorilor

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, joi, să admită recursul lui Bogdan Licu, prim-adjunctul al procurorului general, și să oblige Ministerul Educației să accepte renunțarea acestuia la titlul de doctor.

Dacă Raed Arafat are o scuză când o ia pe arătura medicală, ÎCCJ n-are niciuna, când dă dreptul unui plagiator de a renunța la titlul de doctor prin simpla voință a acestuia. Cum să retragi ce ai făcut, unde scrie în legi că o faptă penală poate fi sustrasă controlului justiției, doar pentru că făptuitorul ,,renunță” la ea?

Domnul Bogdan Licu putea să nu-și treacă în CV titlul de doctor și poate da înapoi partea de salariu încasată în mod necuvenit, treaba lui, teza de doctorat rămâne, este publică și acuzația de plagiat trebuie dusă până la capăt în justiție. Pe aceeași logică fracturată, oricine vrea să retragă ceva îl retrage și scapă.

Uite, de exemplu, Dragnea: dumnealui de ce nu are dreptul să retragă plimbatul ilicit de bani ai partidului prin SUA? Sau ăia de au bătut un activist de mediu pe la Suceava, de ce nu au dreptul să retragă bătaia și să se termine bâlciul? Pentru simplul motiv că faptele penale comise și urmările lor nu se șterg? Păi, atunci, dacă plagiatul e o faptă penală, de ce ICCJ șterge gâlma asta din palmaresul lui Bogdan Licu? Pentru că stimabilul domn Cîmpeanu, știți, omul acela cu uite școala nu e școala, a dat cale liberă unui atare eveniment?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇