De la Apele Române la SMART SA

De la Apele Române la SMART SA

• Nici nu ne-am clătit gura cu apă de izvor după varza murată la Apele Române cu sare amară, că ne-am şi trezit curentaţi de asaltul PNL asupra Transelectrica, unde o cucoană a fost pusă şefă la SMART în locul şefului şi colegului ei de partid care a plecat consilier la Primăria Capitalei.

Înţelegem nevoia PNL de a creşte cadre care să conducă în viitorii patru ani România. Ce nu înţelegem este ce caută fraieri care trântesc proiecte de milioane de euro, cum a fost Piaţa de Gros, la conducerea unei societăţi care se ocupă cu reparaţii în domeniul electric.

Dar nu ne mai miră nimic dacă la domnul Orban ăla de căra morţii la Piatra Neamţ a ajuns director de spital.

ADVERTISING

Dacă ăla de căra morţii din morga spitalului are tangenţă cu spitalul şi doamna aia are treabă cu SMART, pentru că a reparat o dată o priză în apartament.

• Scandalul orgiei sexuale de la Bruxelles, în care a fost implicat Jozsef Szajer, un europarlamentar maghiar, a stârnit controverse, acesta fiind un susținător al familiei tradiţionale, dar şi un critic aspru al comunității LGBT.

Poate nu-i vorba de nicio controversă, omul critică LGBT din Ungaria, nu pe cea de la Bruxelles. Sau poate sătul de atâta împins ideologic din spate de Viktor Orban pe tema familiei tradiţionale, omul s-a gândit să trateze la fel Occidentul decadent.

Scandalul homosexual care zdruncină sistemul premierului Orbán

• Apropo de medalii şi medaliaţi, de decoraţii şi decoraţiuni. Dacă domnul Vela a considerat că fata aia pusă de el pe listă la Iohannis de întâi decembrie (sic!) îi face ziua mai veselă prin prezenţă, nu am nimic împotrivă ca decoraţiunea să fie decorată.

E spre binele nostru, al tuturor dacă o cafea ministerială este îmbunătăţită cu o prezenţă agreabilă a sexului frumos. E vorba de criza bărbătească de după 50 de ani, de aleanul necesar dacă pierzi lupta la o primărie şi ministeriatul e pe drojdie.

Prin Cenușa decorațiilor și demnității statului român

Pentru că la înmormântarea domnului Pian senior Poliţia Română a dat iar cu oiştea-n gard, de dată asta nu din cauza deştelor domnului Vela, nici din cauza sclipirilor decoraţiei decoratoarei, ci a pretenului domnului Marcel, chestorul care, deşi decorat sau avansat, nu importă, nu şi-a schimbat încă obiceiurile profesionale interlope.

• Florin Cîţu susţine că trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu şi restul găştii PSD-iste lângă Dragnea. Da’ de ce moncher, este ’mnealor acţionari la Tel Drum? Şi dacă ne uităm atent la chestiune, nu ca Vela la vârfurile deştelor vârâte-n ochi, constatăm că asta e o problemă de justiţie, nu de finanţe.

Trebuie să-i amintim domnului Cîţu, pe această cale, că de problemele penale se ocupă procurorii, iar de cele politice cei ce se duc la vot.

• Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, cataloghează drept o "ipocrizie" prevederea conform căreia prefecţii sunt apolitici, el arătând că aceştia sunt reprezentanţii unui guvern politic şi trebuie să pună în aplicare un program de guvernare al unui partid politic. 

Orban, despre decorarea asistentei lui Vela: Din câte ştiu eu, este implicată în partea de comunicare

Domnul Ludovic recită pleonasme spre adormirea galeriei, are dumnealui un talent deosebit în a vorbi pe lângă subiect, ceva de speriat. Dacă toate funcţiile de conducere din ministere şi cea de prefect sunt ocupate politic, adică prin numire, prim-ministrul susţine cu tărie că celelalte funcţii din administraţia centrală şi locală ar trebui ocupate numai prin concurs.

De acord, cu condiţia ca cei ce concurează să fie doar liberali şi concursurile să fie ţinute doar de comisii liberale, ca la Apele Române, ca la SMART, ca peste tot.

Depesedizarea s-a încheiat. Trăiască penelizarea! Un documentar arată cum se face, provocând șoc și emoție în societate

Asta pentru liniştea mea personală, n-aş vrea să mă trezesc cu iadul administrativ pe-se-de înlocuit de raiul ăsta liberal, pentru că schimbarea asta îmi creşte valoarea tensiunii invers proporţional cu cea a transelectricii manageriată de o pieţară falimentară.

Citeşte şi alte texte semnate de Mihai Oprişor


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇