Prinţul Harry şi soţia sa Meghan anunță că li s-a născut al doilea copil: Lilibet Diana este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan anunță că li s-a născut al doilea copil: Lilibet Diana este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au anunţat, duminică, naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă care se va numi Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor, informează bbc.com.

Publicitate

Fetiţa s-a născut vineri, la ora 11.30, la un spital din Santa Barbara, California.

Atât mama, cât şi copilul se simt bine, a anunţat cuplul într-o declaraţie.

“Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului.

Potrivit AP, fetiţa nou-născută este a opta în ordinea succesiunii la tron

Prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, mai au un copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, în vârstă de 2 ani.

Familia regală s-a arătat încântată de veste.

Congratulations to The Duke and Duchess of Sussex on the birth of Lilibet Diana! The Queen, The Prince of Wales and The...

Publicată de The Royal Family pe Duminică, 6 iunie 2021

Naşterea fiicei ducelui şi ducesei de Sussex vine în contextul în care în martie cuplul a acordat un interviu exploziv celebrei Oprah Winfrey, în care a vorbit despre discuţiile dureroase cu privire la culoarea pielii primului copil, despre pierderea protecţiei regale şi presiunile intense care au făcut-o pe fosta actriţă să se gândească la sinucidere.

Harry şi Meghan s-au căsătorit la castelul Windsor, în mai 2018. În ianuarie 2020, cei doi au anunţat că renunţă la statutul pe care îl au în cadrul familiei regale, iar ulterior ei s-au mutat în America de Nord. Ei locuiesc acum în Montecito, California.

Află mai multe despre scandalul care a ținut prima pagină a presei internaționale:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇