Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie fără Meghan, pentru a participa la înmormântarea bunicului său

Prințul Harry s-a întors în Marea Britanie fără Meghan, pentru a participa la înmormântarea bunicului său

Prințul Harry a ajuns duminică în Marea Britanie, pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip, care a murit vineri, pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani.

La înmormântarea care va avea loc sâmbătă, pe 17 aprilie, nu va participa însă și Meghan Markle, soția lui Harry, și nici fiul lor, Archie, potrivit People.

Este prima oara când prințul Harry se întâlnește față în față cu familia sa, de la interviul acordat lui Oprah Winfrey, la începutul lunii martie, când Meghan a acuzat Casa Regală, printre altele, de rasism.

ADVERTISING

Palatul Buckingham confirmase de sâmbătă informația potrivit căreia Harry va participa la funeraliile ce vor avea loc la Catedrala St. George de la Castelul Windsor.

Un purtător de cuvânt al Familiei Regale a spus că Meghan, care e însărcinată cu cel de-al doilea copil, a fost sfătuită de medic să nu călătorească cu avionul.

Vineri, Harry și Meghan au postat un mesaj de condoleanțe pe site-ul organizaţiei lor Archewell.

Mesajul „În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021”, scris în relief cu litere albe, pe un fundal întunecat, a fost postat în deschiderea site-ului.

ADVERTISING

„Vă mulţumim pentru devotament … ne veţi lipsi foarte mult”, se arată în tributul virtual adus de Harry bunicului său.

Citește și alte articole despre viața prințului Philip și detalii legate de funaraliile regale:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇