Prima reacție a reginei Elisabeta după interviul lui Harry și Meghan lasă loc de speculații

Prima reacție a reginei Elisabeta după interviul lui Harry și Meghan lasă loc de speculații

Palatul Buckingham a avut marți o primă reacție oficială după interviul de la Oprah al prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

În declarația atribuită reginei Elisabeta se spune că aceasta a fost întristată și îngrijorată de cele dezvăluite. Totuși, e precizat că părțile implicate își amintesc diferit unele întâmplări, fapt ce lasă loc pentru interpretări și speculații.

ADVERTISING

”Întreaga familie e întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele ridicate, mai ales cea legată de rasism, sunt îngrijorătoare.

Deși unele întâmplări și le amintesc diferit de cum s-au întâmplat, sunt luați în serios și familia îi va contacta în privat.

Harry, Meghan și Archie vor fi mereu membri iubiți ai familiei”, este declarația remisă de Palatul Buckingham.

ADVERTISING

Mesajul a fost distribuit pe Facebook de Kate, soția prințului William. Inclusiv ea a fost vizată de dezvăluirile lui Meghan Markle de la Oprah. Mai exact, Meghan a vrut să corecteze un zvon cum că ar fi făcut-o pe Kate să plângă în ziua nunții.

În realitate, a spus Meghan, ea a fost cea care a izbucnit în lacrimi înainte de a-și rosti jurămintele cu Harry, pentru că ducesa de Cambridge a făcut scandal în ce privește florile.

Statement from Buckingham Palace following Harry and Meghan’s interview with Oprah

Posted by Catherine, Duchess of Cambridge on Tuesday, March 9, 2021

Amintim că în interviul exploziv de două ore acordat duminică seară lui Oprah Winfrey, Meghan a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni şi că a împins-o la un pas de sinucidere.

ADVERTISING

Dezvăluirile au stârnit reacții în toată lumea. Inclusiv Casa Albă a comentat că cei doi au dat dovadă de mult curaj.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇