Avocații Casei Regale o anchetează pe Meghan Markle pentru intimidarea și umilirea unor angajați

Avocații Casei Regale o anchetează pe Meghan Markle pentru intimidarea și umilirea unor angajați

Palatul Buckingham a angajat un cabinet de avocatură să ancheteze acuzaţiile potrivit cărora ducesa de Sussex a intimidat membri ai personalului regal.

Palatul a anunţat că acest cabinet urmează să ancheteze dezvăluirile apărute în presa britanică la începutul lui martie și potrivit cărora asistenţii regali au depus o plângere împotriva lui Meghan Markle în 2018, conform CNN.

Doi funcţionari de rang înalt au dezvăluit că au fost intimidaţi de soţia prinţului Harry, iar un membru al personalului a acuzat-o de ”umilire”.

ADVERTISING

Palatul Buckingham a confirmat ancheta

”Angajamentul nostru de a examina circumstanţele acuzaţiilor unor foşti membri ai personalului ducelui şi ducesei de Sussex se concretizează, însă nu vom face comentarii publice cu privire la acest subiect”, a declarat pentru CNN un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

Cuplul neagă acuzațiile

Cuplul nu a comentat cu privire la această anchetă, însă un purtător de cuvânt al celor doi a respins aceste acuzaţii de intimidare pe care le-a catalogat drept ”defăimătoare”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceste investigaţii intervin în contextul în care familia regală britanică se confruntă cu o criză majoră, în urma unor declaraţii zgomotoase ale prinţului Harry şi Meghan Markle într-un interviu acordat la 7 martie lui Oprah Winfrey.

ADVERTISING

În acest interviu, cei doi s-au declară victime ale unor denigrări orchestrate de membri ai familiei Windsor pe care o acuză de rasism.

Unii membri ai familiei regale britanice şi-ar fi exprimat îngrijorarea faţă de faptul că copilul cuplului ar avea ”pielea închisă  la culoare”.

Citește și articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇