Prințul William combate acuzațiile lui Meghan și Harry: Nu suntem deloc o familie rasistă (Video)

Prințul William combate acuzațiile lui Meghan și Harry: Nu suntem deloc o familie rasistă (Video)

Prințul William a reacționat joi pentru prima dată după interviul acordat de fratele și cumnata sa lui Oprah Winfrey.

Într-o declarație făcută după o vizită la o școală din Stratford, ducele și ducesa de Cambridge au combătut afirmațiile lui Harry și Meghan potrivit cărora au fost reacții rasiste în familia regală britanică.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Nu suntem deloc o familie rasistă”, le-a spus William jurnaliștilor care i-au pus această întrebare, potrivit BBC.

Prințul William a dezvăluit că încă nu a vorbit cu fratele său în ultimele 5 zile, de când a acordat interviul care a zguduit lumea întreagă, dar a spus că are de gând să o facă.

Amintim că în interviu Meghan Markle a spus că prințul Harry a fost întrebat cât de negru va fi copilul său. Ambii au refuzat să precizeze despre ce membru al familiei e vorba, dar Harry a lămurit ulterior că în niciun caz nu au fost William sau Kate.

Întrebat de Oprah dacă rasismul este o cauză a plecării lor din Marea Britanie, Harry a recunoscut că e unul dintre motive.

În interviu Harry a vorbit și de relația sa cu familia, în special cu tatăl și cu fratele său. El a dezvăluit că, de la un punct după ce a renunțat la atribuțiile regale, prințul Charles pur și simplu nu i-a mai răspuns la telefon.

Nici relația cu William nu a fost descrisă ca una bună în prezent.

”Relația e pe pauză momentan. Dar sper că timpul vindecă totul”, a spus Harry.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖