Prințul Harry şi-a găsit job: Va lucra la un start-up din California

Prințul Harry şi-a găsit job: Va lucra la un start-up din California

În mijlocul furtunii iscate de interviul acordat lui Oprah Winfrey, prințul Harry și-a căutat ceva de făcut și a găsit un job la un start-up de coaching și sănătate mintală din California.

Harry va fi responsabil la BetterUp pentru strategiile de produs, va avea un cuvânt de spus în deciziile privind acțiunile caritabile și va vorbi public pe teme de sănătate mintală, potrivit Sky News.

BetterUp a fost fondat în 2013 și asigură programe de coaching, consiliere și mentorat.

ADVERTISING

”Sunt foarte entuziasmat să îmi asum acest rol. Îmi doresc să aduc în atenția publică discuții esențiale despre sănătatea mintală, astfel încât să construim comunități bazate pe sprijin și compasiune, unde să își găsească locul conversații sincere și vulnerabile”, a spus Harry.

El a adăugat că va fi un avocat pentru sănătatea mintală și va lărgi la nivel global rolul firmei.

ADVERTISING

”Lucrul cu noi înșine nu înseamnă să reparăm ceva ce e stricat, ci să devenim cele mai bune variante ale noastre, crescând din orice experiențe ne aruncă viața în față.

Să devenim persoane pregătite pentru o nouă provocare și care pot întâmpina eșecul cu curaj și încredere. Asta este ceea ce face BetterUp și sunt nerăbdător să parcurgem împreună acest drum”, a mai transmis prințul Harry.

Organizația îl prezintă pe Harry drept un militar veteran, un umanitar și un avocat pentru sănătatea mintală și un mediu curat.

ADVERTISING

Harry și Meghan au anunțat în ianuarie 2020 că renunță la atribuțiile regale și se mută peste Ocean. Luna trecută Palatul Buckingham a anunțat că cei doi au părăsit Casa Regală.

În interviul cu Oprah de la începutul acestei luni, cei doi au dat detalii despre motivele care i-au condus la această decizie.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇