Agent Green: Noua OUG va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovaţi. Semnaţi petiţia ”STOP vânătorii de trofee”!

Agent Green: Noua OUG va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovaţi. Semnaţi petiţia ”STOP vânătorii de trofee”!

Organizaţia de protecţia mediului Agent Green susţine că OUG referitoare la intervenţia de urgenţă în cazul urşilor va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovaţi.

Organizaţia a lansat o petiţie şi anunţă că va lupta pe toate căile legale pentru a opri actul normativ.

”OUG-ul aprobat astăzi de Guvernul României va duce la executarea imediată a sute de urşi nevinovati. Agent Green va folosi toate căile legale pentru a opri acest OUG”, a anunţat, meircuri seară, organizaţia, într-o postare pe Facebook.

Organizaţia a distribuit şi petiţia intitulată ”STOP vânătorii de trofee care a strâns deja peste 75.000  semnături. Aici puteţi semna.

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă cu metodele de intervenţie imediată pentru specia de urs brun, a anunţat miercuri premierul Florin Cîţu.

El a adăugat că Ministerul Mediului trebuie să vină cu o strategie pe termen lung cu privire la controlarea populaţiei de urşi şi am putea avea implementată această strategie în cel mult un an.

"Scopul acestei OUG este salvarea vieţii oamenilor şi salvarea bunurilor create de om", a afirmat secretatul de stat în Ministerul Mediului Robert Szep.

PSD cere Avocatului Poporului să conteste la CCR ordonanța privind urșii

Citește mai multe pe acest subiect:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇