Au transformat un autobuz școlar din anii 90 într-o superbă casă pe roți (Galerie foto)

Au transformat un autobuz școlar din anii 90 într-o superbă casă pe roți (Galerie foto)
Instagram/going_boundless

Robbie și Priscilla, din Orlando, statul american Florida, sunt doi dintre acei oameni cărora le stă mai bine cu drumul. În loc să-și cumpere o rulotă, au decis să transforme un autobuz școlar într-o casă pe roți. Ce-a ieșit depășește toate așteptările.

N-au vrut o rulotă pentru că doreau să facă ei tot, de la cap la coadă, pe gustul și după nevoile lor. Apoi, după cum au povestit ei pentru Bored Panda, autobuzele școlare sunt mai sigure, mai cu seamă în caz de accident.

Având problema temperaturii rezolvată (încălzire și aer condiționat) un an și jumătate au muncit la ea, obținând casa visurilor lor. Au și un apartament clasic, dar în autobuz se simt cu adevărat bine, ambii fiind mari admiratori ai spațiilor mici, intime, dar foarte bine organizate.

Iar cum joburile lor permit munca de oriunde există Internet, practic pot fi oricând în vacanță. Inclusiv cu pisica lor, care pare să aprecieze, la rândul ei, un astfel de stil de viață.

ADVERTISING

Nu au la dispoziție mai mult de 20 de metri pătrați, dar cine ar avea nevoie de mai mult, câtă vreme curtea ”casei” poate fi imensă și oricând alta?

Au început să folosească autobuzul din martie anul trecut. Din păcate, pandemia i-a adus și pe ei între patru pereți, dar e doar o chestiune de timp, la fel ca în cazul tuturor.

Camping de lux: Unde putem face glamping in România

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇