Unele dintre cele mai mari site-uri din lume au picat, inclusiv Amazon, Reddit şi New York Times

Unele dintre cele mai mari site-uri din lume au picat, inclusiv Amazon, Reddit şi New York Times

Unele dintre cele mai mari site-uri din lume nu mai funcționează, inclusiv Amazon, Paypal, Spotify și platforma de socializare Reddit.

Este vorba despre întreruperi ale semnalului de Internet, care au afectat, marţi, mai multe platforme social media şi site-uri guvernamentale şi de ştiri din lume, eroarea fiind atribuită unuia dintre cei mai utilizați furnizori de conținut online din lume, Fastly, transmite Reuters.

Această companie face ceea ce este cunoscut sub numele de „edge cloud”, care este conceput pentru a accelera timpul de încărcare pentru site-urile web, precum și pentru a le proteja de atacuri și pentru a le ajuta atunci când traficul este la maxim, arată BBC.

ADVERTISING

Compania a spus că a localizat problema şi că rezolvă situaţia.

Aproximativ 21.000 de utilizatori Reddit au semnalat probleme în accesarea platformei social media şi circa 2.000, legat de Amazon şi Twitch.

Între site-urile de ştiri afectate se numără Financial Times, The Guardian, New York Times, Le Monde, CNN, The Independent şi Bloomberg News.

Nu a putut fi accesat nici site-ul guvernului britanic, gov.uk. 

Site-urile au afișat mesajul: „Eroare 503, serviciul nu este disponibil”. Unele dintre pagini au început să revină la normal între timp.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇