Horoscop zilnic: 7 iunie

Horoscop zilnic: 7 iunie

Berbec

Cu Luna în Fecioară, activând zona muncii și rutinei, e o zi excelentă pentru a te ocupa de lucruri migăloase și proiecte care cer atenție la detalii. Astăzi poți descoperi atât cauzele unui impas, cât și soluțiile potrivite pentru a ieși din el. În altă ordine de idei, e timpul să-ți îmbunătățești regimul alimentar și stilul de viață în general.

Taur

Chiar dacă segmentul financiar îți captează atenția în majoritatea timpului, amintește-ți de iubire și de efectele ei tămăduitoare. Fie că vorbim de un proiect drag sau de oamenii pe care-i iubești, astăzi ai putea să te uiți cu atenție și să vezi ce ai putea face, concret, pentru a aduce un plus de frumusețe în proiectele tale, dar și pentru a contribui la bucuria și fericirea celor din jur.

Gemeni

Pentru tine, Luna în Fecioară înseamnă îndreptarea atenției către nevoile tale. Astăzi poți modifica ceva în mediul în care locuiești sau muncești, astfel încât să ai mai mult confort și să te simți mai bine. Poate o curățenie amănunțită în casă, debarasarea de lucruri care nu fac decât să te încurce sau schimbarea locului unor piese de mobilier sunt opțiunile tale. Sau poate doar ai nevoie să te îngrijești fizic și sufletește.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021

Rac

Pentru a te simți bine în pielea ta, e nevoie să-ți recâștigi independența în gândire și acțiune, ceea ce presupune să identifici acele figuri autoritare cărora le-ai cedat constant puterea și să tranșezi radical lucrurile. Cu alte cuvinte, este o zi în care capeți claritate cu privire la ce e de spus și făcut, astfel încât să-ți redefinești în mod favorabil poziția în anumite contexte de viață. Puterea ta stă în cuvânt, astăzi. Cuvântul flexibil, cuvântul inteligent rostit în urma unei analize la rece, dar fără menajamente.

ADVERTISING

Leu

Simțul practic îți este activat astăzi, astfel că poți identifica mijloace de câștig noi, prin valorizarea corectă a abilitaților și talentelor tale. E momentul să te detașezi de orice dorință și frică, pentru a explora laturi ale potențialului tău care așteaptă să fie folosite, exprimate, manifestate. Poți să-ți stabilești și niște priorități noi, benefice pentru acest moment, în materie de cheltuieli și investiții. Pentru asta e nevoie să te confrunți cu realitatea, în loc să fugi de ea.

Fecioară

Dacă ar fi să alegem un cuvânt al zilei pentru tine, acesta ar fi probabil: „generozitate”. Luna în semnul tău natal creează un teren propice pentru compasiune și dăruire atât dinspre tine către ceilalți, cât și invers. Dacă așteptai un sprijin, o încurajare sau protecție, acum e momentul să primești. Te simți susținut și poți susține la rândul tău, concret, proiectele celor pe care-i admiri și apreciezi.

MARTE în BERBEC, 25 Mai - 5 Iulie 2022. Motor, Acțiune, Start!

ADVERTISING

Balanța

O zi în care e important cum alegi să-ți cheltuiești energia și timpul. De preferat ar fi să-ți aloci timp pentru relaxare, introspecție și înțelegere a unor evenimente care au apărut și persistă în viața ta, mai ales pe plan personal și familial. E momentul să recunoști că nu mereu e ceva de făcut, uneori e necesar să faci un pas în spate și să observi. De asemenea, renunțarea la control și încrederea sunt esențiale acum și pot ajuta la o întorsătură favorabila a lucrurilor.

Scorpion

Poți lucra cu spor și eficiență la proiecte în care sunt implicați și alti oameni care-ți împărtășesc viziunea sau măcar o acceptă. Este o zi a cooperării, împărtășirii și aspirațiilor. E important să abordezi toate aspectele unui proiect cu sinceritate și onestitate. Inclusiv partea care ține de finanțe și ceea ce crezi că ți se cuvine în urma participării tale într-un astfel de context. Vești bune din străinătate ar putea veni să-ți bucure inima și ziua.

ADVERTISING

Săgetător

Poate fi o zi plină de satisfacții în zona profesională. Fie vezi rezultate clare în urma muncii tale, fie ți se deschid niste uși și simți că cineva contribuie la succesul tău, e timpul să fii conștient de rolul tău în contextul profesional și să-ți asumi responsabilități mai mari dacă e cazul. În rest, negocieri pe toate liniile, atât în relația de cuplu, cât și în cele de afaceri. Flexibilitatea e condiția de bază pentru rezultate excelente. Însă și echilibrul interior, care te ajută să știi ce e adevărat și ce nu, din ce ți se spune.

Oracolscop 6 - 12 iunie 2022

Capricorn

Acum e momentul să-ți faci cunoscute dorințele și viziunea, mai ales în cadrul relației de cuplu. Cu cât ești mai clar, direct și sincer, cu atât te vei bucura de mai multă susținere și… dragoste. Este o zi în care simți că dorințele îți sunt hrănite, nu doar de către tine, dar și de cei din jur. Tot ce înseamnă comunicare și negocieri cu persoane din străinătate este facilitat de oameni pe al căror cuvânt poți conta. Sunt posibile vești bune primite de la specialiști, în cazul în care îi consulți.

Vărsător

Pe tine, Luna în Fecioară te face prezent la resursele pe care le-ai putea folosi pentru înflorirea proiectelor tale, dar și pentru a-ți spori confortul la locul de muncă. Fii atent la ușile care ți se deschid astăzi atât în conștiința ta, cât și în jurul tău, pentru că îți pot ușura mult munca și viață. În altă ordine de idei, e o zi favorabilă pentru a clarifica termenii unor asocieri și parteneriate, mai ales din punct de vedere material.

Oamenii se comportă cu tine așa cum îi înveți

Pești

Odată ce renunți la iluzii și așteptări, la încrâncenare și plângeri, vei vedea că în jurul tău e plin de bunavoință și generozitate. Astăzi primești multe confirmări și gesturi frumoase de la cei din jur. Nu e nevoie decât să te deschizi către lume și să-i primești darurile, fară suspiciuni, fară a te simți dator sau nedemn. Pur și simplu, ceea ce primești este ceea ce ești, deci fii gata să te vezi pe tine în generozitatea celorlalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇