Horoscop zilnic: 15 aprilie

Horoscop zilnic: 15 aprilie

Berbec

Multă lume roiește astăzi în preajma ta. Pe de o parte, rudele și prietenii apropiați doresc să te întâlnească, fie pentru a-ți cere ajutorul în chestiunile lor personale, fie pur și simplu pentru a tăifăsui cu tine banalități. Astăzi, pentru aceste persoane este importantă compania ta.

Însă există riscul să preiei emoțiile și problemele celor din jur. Ferește-te de a te implică în ceva care te depășește. Spre seară ți-ar prinde bine o șuetă cu un prieten drag.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Taur

Sunt momente bune pentru a te ocupa pe îndelete de dieta ta. Informează-te din diferite surse vizavi de alimentația de sezon, dar și despre ce anume ți se potriveşte ție cel mai bine.

În acest sens este posibil să cheltuieșți sume considerabile de bani. Pe de altă parte, s-ar putea să primești bani sau măcar veșți bune despre salarizarea de la locul de muncă. Chiar și cei dragi îți poți oferi astăzi favoruri sau cadouri utile. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Gemeni

Rezervă-ți momente liniștite și gândește-te pe îndelete cum ai dori să fie viață ta de acum încolo. Ai șanse minunate de a alcătui planuri de viață noi, care se vor materializa încet, dar sigur.

Relaționezi mai greu cu ceilalți, pentru că ești orientat mai mult spre ființa ta. De aceea, vorbește strictul necesar și ia contact, pe cât posibil, doar cu acele persoane de care ai nevoie sau care știi tu bine că te înțeleg intuitiv. Spre seară, plimbarea pe malul unei ape te va binedispune.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

ADVERTISING

Rac

Ai nevoie de odihnă, departe de zgomotul cotidian. Dar, pentru că se pot ivi contexte solicitante, ar fi bine să-ți planifici atent activitățile zilei. Alege-le pe acelea care presupun efort mental și fizic minim. Eventual, la nevoie cere sprijinul celor apropiați.

Chiar ar fi minunat dacă ai lasă totul deoparte și te-ai ocupa doar de tine. Stai de vorba cu sufletul tău, întreabă-te serios ce anume îți doreșți să se petreacă în viața ta și ai încredere că așa va fi.

Leu

Multe aspecte interesante poți află astăzi de la prieteni, dar și de la persoanele care te susțin în demersurile tale socio-profesionale. Este bine să asculți, să reții cele auzite, dar să vorbeșți puțin sau strictul necesar.

Evită destăinurile și emiterea judecăților la adresa altora. Posibil să ți se propună o implicare într-un proiect profesional de anvergură. Deocamdată adună informații despre asta și lasă deciziile pentru zilele următoare.

Oracolscop 11- 17 aprilie 2021

ADVERTISING

Fecioară

Poți considera că astăzi ești pe o scenă și toată lumea așteaptă de la tine o prestație pe măsură. Atât acasă, printre membrii familiei, cât și la serviciu ai de luat decizii importante, de prezentat diverse teme de larg interes, ba chiar s-ar putea să fii nevoit să-i ajuți pe alții.

Totuși, ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să-ți selectezi prioritățile, pentru că există riscul să te implici în situații care te depășesc. După-amiază, lasă grijile deoparte și bucură-te de compania celor dragi.

Balanță

Este o zi în care s-ar putea să-ți schimbi multe concepții despre lume și viață. Temele filozofice, marile probleme ale omenirii, dar și curentele religioase la modă sunt preocupările tale mai mult sau mai puțîn afișate față de ceilalți.

Chiar s-ar putea să întâlneșți persoane interesate de aceleași subiecte ca tine și astfel schimbul de idei va fi la cote mari. Totuși, fii prudent și mai întâi cercetează părerile altora și abia apoi formulează-le pe ale tale.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

ADVERTISING

Scorpion

Dacă vei avea răbdare pentru a observa atent evenimentele și relațiile în care ești implicat, vei obține multe informații ascunse de obicei. Asta te-ar ajuta să găsești soluții viabile și să înțelegi mersul real al acestora.

Tendința este de a te afunda în rezolvarea aspectelor materiale ale vieții cotidiene. Insă, în paralel, ține cont și de revelațiile avute pe măsură ce se desfășoară evenimentele sau discuțiile zilei.

Săgetător

Provocările zile vin dinspre sectorul partenerial. Pe de o parte, va trebui să te ocupi de relația cu partenerul de viață care probabil necesită îmbunătăţiri pe anumite zone ale vieții de cuplu.

Însă pe de altă parte vor apărea solicitări importante și din partea colaboratorilor sau partenerilor de afaceri. Organizându-ți bine activitățile zilei, cu accent pe priorități, te vei descurca foarte bine atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 aprilie

Capricorn

Ziua îți aduce noutăți în câmpul muncii. Ai multe de făcut, însă și sporul îți este alături. Atât la serviciu, cât și acasă ai susținători, dar mai mult verbal, efortul fizic va trebui să îl depui tu.

Selectează prioritățile și ocupă-te doar de acestea. Posibil să întâmpini niscai neplăceri legate de sănătatea sistemului uro-genital. Îngrijește-te mult și rezervă momente de odihnă. După-amiază, partenerul de viață sau colaboratorii te pot surprinde în mod plăcut.

Vărsător

Este o zi excelentă pentru a te ocupa de copii, de persoana iubită, dar și de hobby-urile tale. Chiar dacă la orizont se ivesc nori în relațiile sentimentale, cu puțin efort și bunăvoință, vei depăși totul cu bine.

Sunt momente prielnice destăinurilor față de cei dragi. Insă ascultă și părerile sau doleanțele lor. Vei fi surprins cât de multă nevoie au de tine și cât de ușor îți va fi să-i ajuți. Spre seară aranjează o ieșire la o teresa în aer liber.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Pești

Este o zi minunată pentru a te ocupa de treburile casei și de relațiile cu membrii familiei. Ești tentat să te afunzi în chestiunile profesionale de la serviciu, însă gândurile tale vor reveni numai acasă, la cei dragi.

Oprește-te din iureșul cotidian și lasă-te ancorat de treburile gospodărești și de dialogurile cu membrii familiei. Astfel vei pune la punct planuri domestice importante, dar îți vei îmbunătăți și relațiile familiale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇