Horoscopul săptămânii 12 - 18 aprilie

Horoscopul săptămânii 12 - 18 aprilie

Berbec

Cheltuielile de la începutul săptămânii îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea, fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare.

Contextul astral al săptămânii îți influențează și relațiile cu anturajul apropiat. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri privitoare la studii și călătorii, dar și de la banalitățile cotidiene. Evită contradicțiile și depune eforturi pentru aplanarea oricărui conflict.

Sfârşitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de rude.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

Taur

În primele zile ale săptămânii ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire coporală, dar și întâlniri cu prietenii sau vizite în locuri dragi.

Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. Sunt momente favorabile pentru a lua decizii importante în plan financiar. Este posibil să primești salariul, o primă, cadouri sau favoruri, care cumva încheie o etapă de câștig din activitatea profesională desfășurată.

În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Gemeni

Ești tulburat în prima parte a săptămânii, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală.

Fii prudent în privința sănătății, pentru că se pot evidenția afecțiunile cronice. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc mare de erori. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian, o dietă ușoară și plimbări în aer liber.

Weekendul aduce cheltuieli neașteptate destul de mari, dar și o stare generală foarte bună.

Cum salvezi un om. Și apoi, mai mulți

Rac

În urma evenimentelor în care ai fost și mai ești încă implicat alături de prieteni sau colegi de serviciu, te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune.

Sunt zile tensionate, din cauza contextului astral, mai ales pe 14 și 15 aprilie. Retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine. Chiar este un moment prielnic de a-ți reorganiza viața.

Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și spațiile zgomotoase. Finalul săptămânii îți aduce stări de bine și situații amuzante.

Leu

Primele zile ale săptămânii aduc multe controverse în plan profesional. Imaginea ta publică, cât și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe.

Se conturează un final de etapă în relațiile de prietenie și protectorat în câmpul muncii. Prudență și detașare! Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață.

Finalul săptămânii este potrivit odihnei departe de iureșul cotidian. Primești informații prețioase pe căi mai puțin obișnuite.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile

Fecioară

Debutul săptămânii te găsește pe drumuri, în călătorii sau făcând planuri în acest sens. Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși, vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate.

Revin în atenție chestiuni socio-profesionale care trebuie finalizate rapid și fără resentimente. Este bine să-ți revizuiești relațiile de muncă, în special cele cu șefii și autoritățile.

Weekendul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită să le povestești multe și mărunte despre tine. Sfaturile și soluțiile propuse de ceilalți sunt binevenite.

Balanţă

Cheltuielile și discuțiile pe teme financiare îți deschid săptămâna. Se pare că există restanțe la anumite servicii de care ai beneficiat sau beneficiezi încă. Dar și cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale.

La mijlocul intervalului analizat apar oameni în preajma ta, care te vor ajuta să rezolvi demersuri legate de călătorii sau de studii. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit.

La sfârșitul săptămânii este rost de întâlniri cu persoane importante.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Scorpion

În relațiile parteneriale se prefigurează schimbări importante, dar este vorba despre secvențe vechi care acum doar se pun la punct definitiv.

Stabilește-ți obiective clare în orice tip de colaborare și urmează-le îndeaproape. Apar noutăți financiare, în mod special la secțiunea bani și bunuri comune cu alții. Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut. Pot intra în discuție moștenirile, partajele personale și profesionale.

În weekend apar călătorii, dar și dorința de a-ți rafina sufletul cu activități culturale.

Săgetător

Începi săptămâna cu multă treabă la serviciu. Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp.

Pe de altă parte, vei fi nevoit să pui la punct fie relația cu partenerul de viață, fie colaborările în care ești implicat sau dorești să te implici. Discerne totul cu răbdare, iar la nevoie, sfătuiește-te cu cineva de încredere.

Sfârșitul săptămânii este potrivit verificării situației financiare și achitării datoriilor de orice fel.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral în chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună.

Pe de altă parte, se conturează un final de etapă în plan profesional. Sunt posibile modificări ale regimului muncii, sarcini de lucru noi, dar și schimbarea atitudinii tale față de muncă și implicațiile ei.

Finalul săptmânii aduce noutăți parteneriale. Fie primești o propunere de colaborare, o cerere în căsătorie, fie o invitație de a te implica în activități distractive.

Vărsător

Săptămâna începe cu treburi gospodărești. Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență  în prima parte a zilei de 14 aprilie, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți.

Relațiile sentimentale se reconfiguerază, fiind probabil discuții foarte aprinse. Relația cu persoana iubită sau cu copiii își va modifica termenii și condițiile de desfășurare sau ceva intervine și chiar schimbă definitiv situația amoroasă.

Finalul săptămânii aduce treburi de rutină.

Peşti

Săptămâna aduce noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere.

Contextul astral al săptămânii te va ajuta să privești obiectiv la situația familală și la nevoile reale ale membrilor familiei. Se pot finaliza treburi gospodărești, poți discuta cu neamurile despre obiectele de patrimoniu sau poți trasa un plan viabil de îmbunătățire a spațiului locativ.

Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!