Horoscopul lunii aprilie 2021

Horoscopul lunii aprilie 2021

Berbec

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și, nu în ultimul rând, este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Surplusul de energie canalizează-l spre activități sportive ușoare.

După 23 aprilie vor reveni în atenția ta relațiile cu membrii familiei, cu neamurile, însă și casa, bunurile patrimoniale sau moștenirile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor se poate înțelege total eronat.

Segmentul financiar se va remarca după 14 aprilie, astfel că sunt șanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri, fie dinspre locul de muncă, fie din partea celor dragi. Totuşi, evită cheltuielile nefondate sau implicarea în planuri de investiții.

Taur

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni ale capului si sistemului renal.

Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale.

Relațiile parteneriale se modifică în preajma datei de 27 aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Poate fi vorba despre separare sau divorț sau, în cazul unei colaborări, aceasta fie se încheie, fie își modifică radical termenii și condițiile de desfășurare.

În plan financiar vor apărea turnuri deosebite și vizavi de banii și bunurile folosite și administrate împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii, și în ceea ce privește veniturile tale obținute la locul de muncă. Relații apropiate dinamice și călătorii scurte.

De ce trăim incomplet

Gemeni

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a legături cu persoane de bună calitate. Totuși, nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite pe parcursul lunii, de către aceste persoane. După 12 aprilie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit.

A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Însă, în câteva zile, respectiv în preajma datei de 19 aprilie, te vei lămuri despre ce este vorba.

Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile colegiale vor intra într-un con de umbră, în care va fi nevoie de reluarea unor discuții sau acțiuni vechi și care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Prudență, întrucât există riscul de a se destrăma relații sau de se reconsidera contracte de colaborare.

Rac

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, este posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale din cadrul altor instituții pot fi frecvente, mai ales în prima parte a lunii, dar te vor ajuta să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale.

Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. Aceștia doresc în secret să profite de pe urma ta sau chiar să te înlăture și, astfel, folosind o mască blajină sau binevoitoare îți pun bețe în roate.

A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați de care nu mai știai nimic în ultima vreme. Evită să povestești prea mult despre slăbiciunile sau planurile tale de viitor.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…

Leu

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate.

Pe de altă parte, relațiile cu divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii.

Relațiile sentimentale devin tensionate începând cu 19 aprilie, de aceea, fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Este posibil să te implici mult în relațiile cu prietenii sau în activitățile socio-profesionale. Astfel, cei dragi îți pot reproșa toate acestea.

Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unor situații și stări de moment. În segmentul profesional se conturează schimbări, fie de imagine publică, fie de poziție sau de responsabilități profesionale într-un colectiv de lucru.

Fecioară

Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și rude vin bani sau bunuri. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le.

În paralel, apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă.

Relațiile cu anturajul se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați, fie în urma unor discuții aprinse, fie din cauza unor gesturi necugetate din partea acestor persoane. Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. În plan domestic vei fi nevoit să reiei unele activități de genul reparații sau vânzări și achiziționări de bunuri după 7 aprilie.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

Balanță

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă, pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de acum încolo.

Factorul surpriză este prezent. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău.

Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 19 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung, din cauza banilor sau moștenirilor. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție.

Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Totuși, rezumă-te la strictul necesar și nu te avânta în investiții pe termen lung.

Sănătatea se îmbunătățește vizibil, dar problemele de fond vor rămâne. Îngrijește-te în continuare și ține cont de sfaturile specialiștilor în sănătate.

Scorpion

Este agitație la locul de muncă. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții un alt loc de muncă. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea, fii prudent.

Pe de altă parte, sănătatea este deficitară pe segmentele capului și sistemului renal. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii.

Cheltuielile se întețesc până pe 23 aprilie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile furturi, pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri care de fapt nu-ți folosesc sau sunt de proastă calitate.

Chiar dacă muncești mult, plata aferentă acesteia va veni la momentul potrivit, dar nu prea curând.

Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse sau de activități comune. Spre finele lunii vor apărea neplăceri serioase, deci nu slăbi vigilența. Colaborările profesionale sunt susținute, existând șanse să obții unele noi sau măcar îmbunătățiri vizibile în cele deja existente.

Horoscopul anului 2021

Săgetator

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure.

De aceea, fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni multe discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite.

Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și sistemului uro-genital. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare.

Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 14 aprilie apare o predispoziție la a te implica în treburi care fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp. Alcătuiește-ți un program de viață potrivit constituției tale, dar și conform îndatoririlor personale sau profesionale.

Capricorn

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni, pe de o parte, vor fi inedite, bulversante, însă, pe de altă parte, vor genera efecte pe termen lung.

Unii membri ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Unii au interese ascunse și vor doar să profite de pe urma ta. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă.

Relațiile cu prietenii vor finaliza o etapă în preajma datei de 27 aprilie, astfel că este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții. Totuși, este momentul să te bazezi pe forțele tale și să-ți asculți vocea interioară. Conflictele mocnite din sfera profesională se animă în a doua parte a lunii.

Vărsător

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate.

Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Însă fii prudent la ceea ce povestești despre tine, întrucât unii semeni pot interpreta greșit ceea ce spui.

Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei și de a desfășura activități gospodărești. Chiar te poți gândi la vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Ține cont de sfaturile și nevoile celor dragi.

Pești

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat.

Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! Este un bun prilej de a te obișnui cu a cheltui strictul necesar. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite.

Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră.

Ferește-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor! La locul de muncă este forfotă, mai ales după 23 aprilie. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!