Cod galben de vânt și ninsori în mai multe județe și informare de ploi pentru toată țara. Cum va fi vremea în București

Cod galben de vânt și ninsori în mai multe județe și informare de ploi pentru toată țara. Cum va fi vremea în București

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de ninsori pentru zonele montane din mai multe județe și a actualizat și informarea meteo de ploi.

Astfel, informarea este în vigoare și expiră duminică la ora 16:00.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În nordul, centrul, estul și sud-estul țării temporar va ploua, iar la munte și posibil în Subcarpații Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei vor fi precipitații mixte.

Local cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și izolat 30 l/mp. Vântul va prezenta intensificări, pe parcursul zilelor de vineri și sâmbătă îndeosebi în sud-vest, iar duminică (01 noiembrie) în est și sud-est în general cu viteze de 50...60 km/h. În zona de munte rafalele vor depăși temporar 60....80 km/h.

Cod galben de vânt și ninsori

De sâmbătă de la ora 02:00 până la ora 20:00 va fi în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului și ninsori viscolite în zona înaltă.

În jumătatea de nord a Carpaților Orientali și în zona înaltă a Carpaților Meridionali temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă.

Sâmbătă (31 octombrie), la peste 1.700 m, în special în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, vor fi rafale mai mari de 100…110 km/h, viscolind ninsoarea.

Foto: Administrația Națională de Meteorologie


Cum va fi vremea în București

Vineri, cerul va fi mai mult noros şi trecător va ploua, în general slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade. Sâmbătă dimineață este posibil să se formeze ceață.

Sâmbătă, vremea va fi închisă și temporar, pe parcursul zilei, va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Duminică, vremea va fi frumoasă și normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va urca până spre 16 grade.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:

A.G.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!