Viktor Orban şi soţia, cât pe ce să se scufunde cu o barcă

Viktor Orban şi soţia, cât pe ce să se scufunde cu o barcă

Premierul ungar Viktor Orban, aflat în vacanţă pe litoralul croat, a fost la un pas să se scufunde cu o barcă gonflabilă, dar a fost salvat de un jurnalist local, potrivit unor relatări apărute luni în mass-media preluate de agenţia DPA.

Incidentul a avut loc în weekend, într-un golf al insulei Vis, de pe coasta Dalmaţiei.

Potrivit jurnalistului care a intervenit, barca în care se aflau Viktor Orban, soţia acestuia şi bodyguardul lui pierdea aer şi risca să se scufunde.

”Barca sa gonflabilă s-a rupt, aşadar i-am adus la ţărm pe el, pe soţia sa şi pe bodyguardul său”, a declarat jurnalistul Boris Vrkic, pentru cotidianul Slobodna Dalmacija.

Vrkic a făcut şi o poză care-l arată în barca sa împreună cu Viktor Orban.

Orbán Viktor Boris Vrkić újságíróval Horvátországban. 🤝

Publicată de Zsigmond Barna Pál pe Luni, 8 august 2022
citizenÎn pofida celor întâmplate, premierul ungar şi-a menţinut buna dispoziţie şi a mers apoi să ia cina la un restaurant pescăresc, mai spune jurnalistul croat.

Premierul Viktor Orban îşi petrece de obicei vacanţa de vară pe litoralul Croaţiei. Slobodna Dalmacija îşi începe relatarea amintind de o declaraţie a lui Orban din luna iulie, în care îndemna maghiarii să opteze mai degrabă pentru lacul maghiar Balaton decât pentru Marea Adriatică, descurajându-şi astfel compatrioţii să-şi petreacă vacanţele pe coasta croată.

citizen

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇