„Mai puțini travestiți, mai mult Chuck Norris” - o nouă perlă de înţelepciune de la Viktor Orban (Video)

„Mai puțini travestiți, mai mult Chuck Norris” - o nouă perlă de înţelepciune de la Viktor Orban (Video)

Premierul ungar Viktor Orban a primit aplauze răsunătoare la o conferința a conservatorilor americani organizată în Texas, unde a făcut noi declarații controversate.

Orban l-a criticat pe fostul președinte Barack Obama și nu a scăpat ocazia de a-l ataca și pe „mega-donatorul democraților”, George Soros.

„Trebuie să recâștigăm controlul instituțiilor de la Washington și Bruxelles. Trebuie să ne coordonăm eforturile pentru că întâmpinăm aceleași provocări. Aveți doi ani să vă pregătiți”, le-a spus Orban conservatorilor americani, făcând referire la alegerile prezidențiale din 2024 din SUA, potrivit BBC.

ADVERTISING

Dar aplauzele au fost și mai mari când a citit din constituția Ungariei pasajul care reglementează căsătoria doar între un bărbat și o femeie.

„Mai puțini travestiți și mai mult Chuck Norris”, a concluzionat Orban, ridicând sala în picioare.

Această declarație homofobă vine după ce, la finalul lui iulie, el a șocat lumea cu afirmația referitoare la „amestecul raselor”, făcută la Universitatea de Vară de la Băile Tușnad.

În Texas, el le-a răspuns celor care l-au criticat pentru acea declarație.

„Un politician creștin nu are cum să fie rasist”, a spus Orban, adăugând că cei care îl consideră rasist sau antisemit sunt „pur și simplu idioți”.

ADVERTISING

„Deja văd titlurile din presă: liderul european de extremă dreapta rasist și antisemit, calul troian al lui Putin, discurs la conferința conservatorilor. Dar nu vreau să le dau eu idei, știu prea bine cum să scrie fake news”, a adăugat Orban.

Hungary's PM Viktor Orbán's full Opening Speech at the 2022 CPAC Conference in Dallas, Texas

Înainte de a participa la evenimentul din Texas, Orban l-a vizitat pe fostul președinte american Donald Trump la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey.

We love Hungary!

We love Hungary! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺Találkozó Donald J. Trump elnökkel.

Publicată de Orbán Viktor pe Miercuri, 3 august 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇