Vești bune: România intră în era ”work from home”, copiii fac teatru în școli și AC/DC se reunește

Vești bune: România intră în era ”work from home”, copiii fac teatru în școli și AC/DC se reunește

Veștile bune de astăzi sunt puțin diferite față de cele de zilele trecute. Am aflat, astfel, că România nu doar că se digitalizează ci se și adaptează: Un sondaj ne arată că majoritatea companiilor chestionate aleg să le permită angajaților să lucreze de acasă în următoarele 12 luni.

O altă veste care ne arată că suntem dechisi spre evoluție vine din sistemul de învățământ… unde copiii vor putea să urmeze cursuri de teatru, la ei în școală.

Nu în ultimul rând, o veste bună pentru împătimiții muzicii rock vine de la trupa AC/DC care anunță că se reunește.

ADVERTISING

România lucrează de acasă în următorul an

Cel mai recent sondaj arată că peste jumătate dintre companii vor împărți munca la birou cu cea la distanță, iar un sfert dintre acestea iau în calcul spațiile de co-work pentru ca angajații să-și desfășoare activitatea.

În următoarele 6-12 luni, peste 51% dintre organizații spun că vor utiliza metoda de lucru hibridă, astfel că angajații vor avea posibilitatea de a merge la birou dar și de a lucra la distanță, în timp ce doar 14% dintre companiile respondente au luat decizia de a lucra 100% remote, iar 19% dintre companii nu au luat încă o decizie privind programul de lucru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Teatrul, materie opțională în școli

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat, joi, că a aprobat introducerea unei noi materii opționale în învățământul preuniversitar.

Este vorba despre teatru, care va putea fi studiat de elevii de la clasele a III-a, a IV-a, a VI-a, a VII-a, a X-a și a XI-a, arată Stirile Pro TV.

Astfel, conform ministrului, elevii de la clasele a III-a și a IV-a vor putea studia disciplina “Eu și scena”. Elevii de la clasele a VI-a și a VII-a vor avea materia “Teatrul și noi”, iar cei de la clasele a X-a și a XI-a vor putea participa la materia “Laboratorul de teatru”.

ADVERTISING

Trupa AC/DC se reunește

După ani de zile de speculații, trupa AC/DC a confirmat că membrii grupului se vor reuni. Mai mult, aceștia vor scoate și un album.

Într-un mesaj publicat pe conturile sociale, artiștii au scris „Sunteți gata?”, alături de o fotografie în care se află Angus Young, Phil Rudd, Stevie Young, Brian Johnson și Cliff Williams, notează USA Today.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇