Un șofer a tăiat cu flexul bariera către Cota 1400 din Sinaia (foto)

Un șofer a tăiat cu flexul bariera către Cota 1400 din Sinaia (foto)

Un șofer a tăiat cu flexul, adus special în mașină, bariera din Sinaia care blochează drumul către Cota 1400. Polițiștii au deschis un dosar penal, în timp ce unii internauți sugerează că primăria ar bloca intenționat drumul.

Imaginea cu șoferul care taie bariera respectivă a apărut pe rețelele sociale și a fost preluată în mass-media.

În fotografie se vede și o altă persoană, care îl așteaptă lângă portbagajul deschis pe bărbatul care taie cu flexul bariera lăsată la capătul ”drumului închis circulației publice”.

ADVERTISING

Teoretic, bariera are rostul de a opri traficul în caz de ninsoare puternică și viscol, decizia aparținând Primăriei din Sinaia.

Mai mulți comentatori susțin însă că ea nu a mai fost ridicată de mult timp și acuză autoritățile locale că ar face asta intenționat, pentru ca turiștii să fie obligați să folosească telecabina, pentru care trebuie să plătească, informează Observatorul Prahovean. Informații de acest gen au apărut de mai mulți ani.

Polițiștii din Sinaia au fost sesizați și fac cercetări pentru a stabili cine a tăiat bariera, lucru confirmat în teren.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma verificărilor a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 60 de ani, care locuieşte în staţiune.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇