Un multiplu campion olimpic s-a aflat printre fanii Trump care au luat cu asalt Capitoliul (Video)

Un multiplu campion olimpic s-a aflat printre fanii Trump care au luat cu asalt Capitoliul (Video)

Klete Keller, multiplu campion olimpic al SUA la înot, este unul dintre cei care au luat cu asalt Capitoliul săptămâna trecută.

Keller, care a câștigat trei medalii olimpice la probe de ștafetă, alături de Michael Phelps sau Ryan Lochte, a fost identificat de foști coechipieri și antrenori.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Un filmuleț îl arată pe Keller în mulțimea care se împingea cu polițiștii care încercau să-i dea afară din sala Congresului, potrivit New York Times. Ba chiar se vede cum un polițist îl apucă de braț, iar înotătorul încearcă să scape.

Sportivul nu a fost greu de identificat, având în vedere că are doi metri înălțime. Mai mult, el purta echipamentul olimpic, care are pe spate și pe mâneci imprimat USA.

Mulți dintre cei care l-au recunoscut au spus că s-au adresat deja autorităților. Puțini au fost însă surprinși să-l vadă în această ipostază, având în vedere că în ultimii ani s-a declarat un susținător înflăcărat al președintelui în exercițiu Donald Trump.

Citește și: