FBI a găsit o camionetă cu bombe şi arme lângă clădirea Capitoliului

FBI a găsit o camionetă cu bombe şi arme lângă clădirea Capitoliului

FBI anunță că s-a găsit o camionetă cu bombe şi arme lângă clădirea Capitolului în ziua în care acesta a fost vandalizat. Un bărbat din Alabama ar fi parcat miercuri o camionetă plină cu 11 bombe făcute în casă, o puşcă de asalt şi o armă de mână la două blocuri de clădirea Capitolului.

Anunţul privind prezenţa bombelor în apropiere de cădirea Capitoliului este unul dintre cele mai neliniştitoare detalii pe care procurorii federali le-au făcut publice săptămâna aceasta, întrucât detaliază amploarea arsenalului pe care susţinătorii lui Trump l-au avut pregătit, scrie CNN.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pe lângă bărbatul din Alabama, alte persoane au fost acuzate că au avut arme şi muniţie la ei în Capitoliu.

Detaliile despre descoperirea armelor din camionetă apar în documentele procurorilor federali care îl acuză pe Lonnie Leroy Coffman din Falkville, Alabama, de infracţiuni federale.

O echipă de genişti a detectat arsenalul în timpul acţiunii de securizare a zonei din jurul complexului federal după vandalizarea Capitoliului de către susţinătorii lui Trump.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!