Un constănțean a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește

Un constănțean a amenințat că aruncă în aer blocul în care locuiește

Poliţişti şi negociatori din Constanţa au intervenit, sâmbătă, după ce un bărbat a ameninţat că va provoca o explozie în blocul în care locuieşte. După aproximativ o oră de discuţii, bărbatul a fost imobilizat şi dus la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de către o femeie, prin apel 112, despre faptul că un bărbat de 45 de ani, concubinul acesteia, ameninţă cu incendierea locuinţei de pe strada Rovine din municipiul Constanţa.

ADVERTISING

Acolo au ajuns poliţiştii Secţiei 2 şi o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, dar şi un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. 

”În urma activităţilor desfăşurate, după aproximativ o oră în care s-au purtat discuţii cu persoana care ameninţa să provoace o explozie în blocul în care locuia, aceasta a fost imobilizată de poliţişti şi condusă la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare Constanţa”, a precizat IPJ Constanţa.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇