UPDATE Un cadavru carbonizat a fost găsit într-o maşină pe un câmp de lângă Timişoara

Poliţiştii din Timişoara au deschis o anchetă, duminică, după ce au fost sesizaţi că într-o maşină carbonizată aflată pe un câmp de lângă oraş se află un cadavru ars.

Înițial nu s-a putut stabili imediat dacă este vorba despre un bărbat sau despre o femeie.

UPDATE: - Potrivit Poliției Timiș, în urma investigațiilor preliminare, polițiștii au stabilit că ar fi oseminte din trupul unui bărbat, anunță Mediafax. Oamenii legii fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă, fiind deschis dosar penal.

ADVERTISING

”În jurul orei 9:00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chisoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea.

De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul I.P.J Timiş si poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, transmite IPJ Timiş, citat de News.ro.

Autoturismul, un Renault Megane, se afla la aproximativ 200 de metri de cea mai apropiată locuinţă şi departe de drumul principal, astfel că nimeni nu a observat focul care a cuprins maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

ADVERTISING

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului descoperit carbonizat într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Este vorba despre un localnic de 42 de ani din localitatea Chişoda, comuna Giroc.

Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool şi că cel mai probabil noaptea trecută s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, până când maşina sa a luat foc.

Citește articolele zilei pe Spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇