Un turist a murit după ce a căzut din telescaun, în Parâng

Un turist a murit după ce a căzut din telescaun, în Parâng

Un turist de 65 de ani a murit, după ce a căzut din telescaun, în staţiunea Parâng, din Valea Jiului.

Martorii spun că bărbatul se urcase băut în telescaun şi, în momentul în care a ajuns la staţia intermediară, a ridicat prea repede bara de protecţie şi s-a dezechilibrat. A căzut în gol şi s-a accidentat grav la cap şi picioare. 

Salvamontiştii i-au acordat primul ajutor, apoi a fost dus inconştient la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, dar nu a mai putut fi salvat, relatează Realitatea Plus.

Incidentul este cercetat de o comisie internă a Primăriei Petroşani.

"Am dispus constituirea unei comisii interne care să cerceteze împrejurările în care a avut loc tragicul accident din staţiunea Parâng, unde, duminică, un bărbat a căzut din telescaun şi, din nefericire, medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

ADVERTISING

Dorim să aflăm ce anume s-a întâmplat şi cum s-a ajuns la producerea acestei tragedii.

Totodată, colaborăm îndeaproape cu organele statului, care cercetează acest grav accident. Sunt alături de familia greu încercată şi îmi exprim profundul regret pentru pierderea suferită", a declarat, luni, primarul Tiberiu Iacob - Ridzi.

Comisia internă constituită din dispoziţia primarului îşi propune să stabilească circumstanţele care au condus la producerea acestui accident, în urma căruia bărbatul de 65 de ani şi-a pierdut viaţa.

Telescaunul care pleacă din Petroşani spre staţiunea Parâng este administrat de primărie.

ADVERTISING

Iată ce mai poți citi azi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇