Şeful Aeroportului Iaşi are COVID-19. Ar fi participat la o şedinţă PSD în timp ce aștepta rezultatul testului

Şeful Aeroportului Iaşi are COVID-19. Ar fi participat la o şedinţă PSD în timp ce aștepta rezultatul testului

Managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost confirmat cu COVID-19.

Marți seara, el ar fi participat la o ședință PSD Iași, potrivit unor surse citate de Ziarul de Iași.

Bulgariu a participat la întrunirea social-democraților, deși era în așteptarea rezultatului testului pentru SARS-CoV-2. 40 de persoane ar fi participat la ședință, conform sursei citate.

Acum, el este în evaluare la Spitalul de Boli Infecțioase. Acesta este al treilea caz confirmat la Aeroportul din Iași, de joi încoace.

ADVERTISING

Anca Burniche, reprezentant al aeroportului, spune că așteaptă finalizarea anchetei DSP, pentru a lua măsurile necesare.

“În momentul de faţă la Aeroportul Iaşi au fost depistate trei persoane care sunt purtătoare a virusului SARS-CoV-2. Aşteptăm ca reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică să desfăşoare ancheta epidemiologică în cadrul Regiei de Transport. În această perioadă au fost distribuite măşti şi mănuşi şi li s-a luat temperatura tuturor angajaţilor în momentul în care aceştia s-au prezentat la serviciu.

ADVERTISING

După efectuarea anchetei epidemiologice, vom putea spune ce măsuri se vor lua în vederea stopării răspândirii de coronavirus în interiorul Aeroportului Iaşi şi în rândul personalului TESA”, a explicat aceasta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇