Scenă incredibilă în Bucureşti: Un şofer era să spulbere pietonii, după ce scapă din încercuirea poliţiei (Video) UPDATE S-a aflat cine e și a fost reținut

Scenă incredibilă în Bucureşti: Un şofer era să spulbere pietonii, după ce scapă din încercuirea poliţiei (Video) <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> S-a aflat cine e și a fost reținut

Un şofer care conducea un Mercedes haotic pe străzile din Bucureşti a reuşit să fugă, miercuri seara, după ce a fost blocat în trafic de jandarmi şi poliţie. În disperarea sa de a scăpa de oamenii legii, a fost la un pas să spulbere o mulţime de oameni.

UPDATE 1: Abia joi dimineața, poliţiştii l-au găsit pe şoferul fugar. ”Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii Secţiei 19. Acesta urmează a fi condus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor”, au transmis reprezentanţii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

UPDATE 2: După mai multe ore de interogatoriu, șoferul fugar a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunerea de arestare preventivă. El este acuzat de tulburarea liniştii publice şi distrugere. A fost testat pentru alcool și droguri, dar rezultatul a fost negativ. Potrivit Antena3, bărbatul se numește Michelle Antonio Șerban și este fiul Roxanei Maria Ghiță, cunoscută sub numele de "Roxy Manelista", care provine din clanul Ștoacă.

ADVERTISING

Și-a abandonat mașina și a fugit

Totul s-a întâmplat, miercuri seară, la intersecția dintre bulevardele Gheorghe Șincai, Tineretului și Dimitrie Cantemir, în Sectorul 4 al Capitalei.

După ce poliţiştii au observat că şoferul circula haotic, i-au făcut semn să oprească, dar tânărul şi-a continuat drumul.

Poliţiştii l-au blocat în intersecţie, moment în care şoferul a început să facă manevre pentru a reuşi să fugă.

Un polițist și patru jandarmi au încercat să oprească mașina, chiar cu corpurile lor și au încercat să-i spargă geamul, dar bărbatul a demarat în forță, a lovit două maşini şi a fost la un pas să intre în pietonii care traversau pe verde.

ADVERTISING

Totul a fost filmat

În imagini postate pe Facebook, se aude cum poliţistul strigă la şofer. „Dă-te jos, dă-te jos!”. 
După ce polițistul îi cheamă pe cei 4 jandarmi, se aude cum strigă şi ei:  „Afară din mașină!”, „Coboară din mașină”.

Dar degeaba. Aşa că unul dintre ei vrea să-i spargă geamul. Atunci, șoferul se înfige în mașina din fața sa. Pietonii care traversează sunt avertizați să se ferească, iar șoferul trece razant pe lângă ei și demarează în trombă, gonind pe bd Gheorghe Șincai.

Bombardier cu Mercedes, fuge de Politie!

#sidepol #brigadarutiera #dgpmb🚀 #UPDATE🚀Autoturismul a fost gasit, soferul identificat, însă de negasit...momentan!!!🔴BOMBARDIER cu Mercedes, nu a oprit la semnalele polițiștilor de la #BrigadaRutiera‼️➡️"Prins" intr-un ambuteiaj la semafor, acesta reuseste sa scape.↗️In acest moment este cautat de mai multe echipaje ale Poliției Rutiere din #București‼️

Publicată de Sindicatul Politistilor- Sidepol pe Miercuri, 26 octombrie 2022

Iată şi comunicatul oficial al Poliţiei:

"Polițiști ai Brigăzii Rutiere, în timp ce aveau activități de monitorizare și fluidizare a traficului rutier pe o stradă din Sectorul 4, miercuri seara, au solicitat șoferului unei mașini, care incălcase mai multe reguli de circulație, să oprească.

ADVERTISING

Acesta nu s-a conformat indicațiilor polițistului, iar în sprijin a venit și o echipă de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a municipiului București.

La solicitarea forțelor de ordine să oprească și să coboare din autoturism, șoferul a părăsit zona, lovind două autoturisme.

Mașina condusă de acest individ a fost dat în urmărire și a fost găsită abandonată, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4".

UPDATE Sindicatul Europol a prezentat un alt clip video, cu tânărul şofer care face glume pe seama poliţiştilor pe o reţea de socializare.

Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regula de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni?Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă.

Publicată de Sindicatul Europol pe Miercuri, 26 octombrie 2022

Sindicaliştii îi transmit un mesaj:

"Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier. A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite.

Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă"


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇