Monica Macovei povestește cum s-a întâmplat accidentul. Motociclistul e în stare gravă

Monica Macovei povestește cum s-a întâmplat accidentul. Motociclistul e în stare gravă

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă după amiază pe DN 39, în zona localităţii Mangalia.

Potrivit primelor informații publicate pe surse, mașina era condusă de fostul ministru al Justiției Monica Macovei și aceasta ar fi fost cea care ar fi pierdut controlul volanului și ar fi ajuns pe contrasens.

La mai multe ore după ce au apărut primele informații, Macovei a povestit, pe Facebook, cum s-a întâmplat accidentul.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart.

ADVERTISING

Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Poliția nu a dat multe detalii despre acest caz, dar a anunțat că a fost deschis dosar penal.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa, fără a dezvălui identitatea celor implicați în accident.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fostul ministru a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Monica Macovei este în vârstă de 63 de ani și, potrivit informațiilor din declarațiile de avere, ea deține o casă de vacanţă şi patru terenuri în comuna constănţeană Limanu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇