Momentul exploziei de pe Podul Kerci, surprins de camere locale sau de pe bordul mașinilor (Video)

Momentul exploziei de pe Podul Kerci, surprins de camere locale sau de pe bordul mașinilor (Video)

Momentul în care a avut loc explozia de pe Podul Kerci, care leagă Rusia de Peninsula Crimeea, apare în tot mai multe înregistrări postate de cei care se aflau pe pod și aveau camere de bord sau de pe camere video de la locul incidentului.

Iată exact momentul exploziei, filmat cu o cameră locală.

La fel, o cameră de pe pod, cel mai probabil.

Și o imagine de la o mașină care pare să fi fost extrem de aproape de locul exploziei.

Dar și din mașini care au apucat să oprească în siguranță.

Sâmbătă, ziua 227 de război a fost marcată, la primele ore, de o explozie puternică urmată de un incendiu uriaș pe Podul Kerci, care face legătura între Rusia și Pensinsula Crimeea. Un pod esențial pentru ruși în războiul din Ucraina, a cărui distrugere parțială reprezintă o lovitură puternică pentru Kremlin.

ADVERTISING

Rusia a spus că ar fi vorba de o mașină-capcană, un camion care a explodat, iar Putin a ordonat o anchetă și a mobilizat oficiali de rang înalt să meargă la locul exploziei. Cel puțin trei oameni au murit.

Oficiali ucraineni au lăsat să se înțeleagă - dincolo de bucuria nedisimulată - că Kievul ar fi implicat, dar nu există nicio confirmare în acest sens.

Ucraineni simpli se bucură și își fac poze cu podul în flăcări, în timp ce localnicii din zona podului au făcut cozi la benzinării, de teamă că vor rămâne fără carburanți.

ADVERTISING

Toate informațiile actualizate despre explozia de pe Podul Kerci.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇