Falsa milionară Anna Sorokin, care a inspirat și un film difuzat de Netflix, a fost eliberată din închisoare

Falsa milionară Anna Sorokin, care a inspirat și un film difuzat de Netflix, a fost eliberată din închisoare

Falsa milionară ruso-germană Anna „Delvey” Sorokin, care a inspirat un serial pe Netflix, a fost eliberată din închisoare, relatează CNN.

„Ea va rămâne sub supravegherea ICE (poliţia imigraţiei), dar va putea lupta împotriva deportării”, a declarat John Sandweg, fost director interimar al Imigrării şi Controlului Vamal, care face parte din echipa juridică a lui Sorokin.

Judecătorul de imigrare Charles Conroy a deschis calea pentru eliberarea lui Sorokin la începutul acestei săptămâni, stabilindu-i cauţiunea la 10.000 de dolari şi obligându-o să respecte anumite condiţii. Printre acestea: să nu fie activă pe reţelele de socializare şi să rămână la aceeaşi adresă rezidenţială 24 de ore pe zi, în timp ce cazul ei continuă. Hotărârea judecătorului a mai spus că ICE poate folosi o brăţară pentru gleznă pentru a o urmări pe Sorokin.

ADVERTISING

Sorokin a fost eliberată din închisoare în februarie 2021, după ce a ispăşit aproape patru ani sub acuzaţia de furt. Dar nu a trecut mult până când ea a ajuns înapoi în spatele gratiilor, fiind în situația de a fi deportată.

De naţionalitate germană şi născută în apropiere de Moscova, Anna Sorokin alias Anna „Delvey”, în vârstă de 31 de ani, s-a prezentat ca o moştenitoare germană cu o avere de 60 de milioane de dolari, ceea ce i-a permis să obţină împrumuturi de zeci de mii de dolari de la mai multe bănci.

ADVERTISING

Din noiembrie 2016 până în august 2017, ea a călătorit gratuit cu avionul privat, a locuit în palate din Manhattan, fără să plătească vreodată nimic.

Fiica unui şofer şi a unei funcţionare ruse care a emigrat în Germania în 2007, tânăra, sosită la New York în 2013, încercase chiar să obţină un împrumut de 22 de milioane de dolari pentru a lansa un club exclusivist în Manhattan.

Sorokin a vorbit din spatele gratiilor, în podcastul „Call Her Daddy”, afirmând că nu a pretins niciodată că este o moştenitoare germană.

ADVERTISING

„Eram din Germania, ceea ce era adevărat, dar nimeni nu m-a întrebat vreodată despre jobul meu. Nimeni nu întreabă cine sunt părinţii tăi şi câţi bani câştigă. Este pur şi simplu scandalos”, a spus Sorokin.

Povestea ei incredibilă a sedus-o pe producătoarea de televiziune Shonda Rhimes („Grey's Anatomy”, „Bridgerton”), care a inclus-o într-o mini-serie difuzată timp de o lună pe Netflix, „Inventing Anna”, cu Julia Garner în rolul principal. Potrivit presei de specialitate, Anna Sorokin ar fi primit 320.000 de dolari de la gigantul de streaming.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇