Președintele Braziliei, testat pozitiv pentru COVID-19, a ținut un discurs cu masca sub bărbie în fața unei mulțimi (Video)

Președintele Braziliei, testat pozitiv pentru COVID-19, a ținut un discurs cu masca sub bărbie în fața unei mulțimi (Video)

Președintele Braziliei Jair Bolsonaro, care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, a ieșit în weekend în fața Palatului Prezidențial și a criticat măsurile anti-COVID.

Șeful de stat a fost întâmpinat de o mulțime de suporteri și jurnaliști și și-a tras masca sub bărbie când a vorbit cu aceștia. El a păstrat însă o oarecare distanță.

Președintele Braziliei, care nu credea în coronavirus, recunoaște că a fost testat pozitiv

Bolsonaro a spus că măsurile anti-COVID afectează puternic piața muncii și că oamenii mor de foame. El i-a arătat, astfel, din nou cu degetul pe guvernatorii regionali și pe primari.

ADVERTISING

”Trebuie să vă gândiți și la economie. Nu are niciun rost să tot vorbim despre viață, viață și iar viață, când izolarea ucide”, le-a spus președintele Braziliei oamenilor, potrivit Bloomberg.

Laudă hidroxoclorochina deși OMS spune că nu e bună

El a continuat să minimizeze gravitatea pandemiei și a repetat că foametea sau depresia ucid mai mulți oameni decât virusul.

El le-a spus suporterilor săi că se simte bine și a militat pentru folosirea hidroxoclorochinei ca tratament. Amintim că OMS a oprit studiile clinice la începutul lunii, arătând că acest medicament nu și-a dovedit eficiența în cazul COVID-19.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
https://www.facebook.com/jairmessias.bolsonaro/videos/391324025180546/?__xts__[0]=68.ARBCXYtx9fKiqfkTbM65OiuKx9hvX_TukJiDhn8IJbt7Navo3TC7fNHrwm1wasalhfVXb0I-LmZTzz9zDvhQ7mNjTTmR1aPB6mfpeUqxUasUlnWW5mWDygYE6jEWDKIIpFxbWRCc3yRWH1vihtJQ0dta5jDEiAjs8OTY7kCaW5BgpqQj0iOGUVfgWE1pKMNbrwOfgbmJYj7HHx68yRjyEU-SItZFQRwxeNO_pFRgVhzvpN5Dg3UHgDTJUVRSB8fknNnxW3ku601hWV_r3bboHbu4Q1YRGhJM4HXsZnVxNs8rCOVjGBgo7ZfeFbQ12uodC9DL7U9j5OCcfcpcd4REBGVyC3wmixmb&__tn__=-R

Duminică a avut loc și un protest anti-COVID în capitala Braziliei, la care Bolsonaro a spus că de data aceasta nu participă, pentru a nu da ”un exemplu negativ”.

ADVERTISING

Brazilia e pe locul doi mondial în ce privește infectările și decesele cauzate de COVID-19, cu peste 2 milioane de cazuri şi mai mult de 78.700 de morți.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇