Octavian Berceanu a fost dat afară de patronul unui centru de colectare a deşeurilor: Cică Garda de Mediu! Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă (Video)

Octavian Berceanu a fost dat afară de patronul unui centru de colectare a deşeurilor: Cică Garda de Mediu! Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă (Video)

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost dat afară miercuri din curtea unui centru de colectare a deşeurilor feroase din Slatina de către patronul firmei.

Bărbatul a transmis momentul live pe Facebook, acuzând că este abuzat.

„Au venit ei, credeau că mă intimidează. Au venit, parchează, caută prin magazii, ce caută nu ştiu… Au venit şi fac abuz cu noi. Ăsta, bărbosul, zice că e șeful de la Mediu. Ăsta! Cică Garda de Mediu.

Nişte vagabonzi de la Bucureşti care au plecat de acasă. (…) Numai abuzuri sunt aici, că au venit că ei căutau fum, n-au mai zis nimic când am intrat în ei“, a comentat bărbatul.

Octavian Berceanu a explicat pentru Adevărul că voia să ajungă în curtea unei societăţi în care se găseşte o instalaţie industrială care degaja un fum greu.

ADVERTISING

A ajuns însă în curtea altei firme, din greșeală, iar patronul a devenit recalcitrant.

„Noi aveam treabă fix cu nişte emisii de substanţe, fum. Le-am văzut ca orice cetăţean, din drum, şi am acţionat, era normal, sunt şeful Gărzii de Mediu, a trebuit să văd de unde e şi am chemat corpul de control.

Doar că domnul era foarte agitat, probabil avea ceva probleme cu marfa pe care o încărca (în curtea respectivă în care comisarii au ajuns din greşeală în acel moment era încărcat un camion cu deşeuri feroase şi neferoase - n.red.), el are şi antecedente, n-avea, încă o dată, nicio legătură cu compania respectivă, aşa am înţeles din documente“, a declarat Berceanu.

ADVERTISING

Ulterior, comisarii au ajuns în curtea societăţii pe care căutau să o investigheze. Aceasta se află gard în gard cu centrul de colectare şi în care funcţionează o topitorie de aluminiu.

Comisarii Gărzii de Mediu Olt au demarat acolo un control.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇