Ninsoarea a dat peste cap traficul în mai multe zone din ţară: Şoferii au rămas blocaţi în maşini, unele drumuri sunt închise (Foto)

Ninsoarea a dat peste cap traficul în mai multe zone din ţară: Şoferii au rămas blocaţi în maşini, unele drumuri sunt închise (Foto)

Iarna a pus stăpânire pe mai multe zone din țară, unde în ultimele ore a n ins viscolit.

În Tulcea și Constanța până diseară la ora 21.00 este cod portocaliu de vreme rea, iar judeţele Galați, Brăila, Ialomița și Călărași se află sub cod galben până mâine la ora 10:00.

Zăpada viscolită a creat numeroase probleme în trafic. În Ialomița, mai multe mașini au rămas blocate pe drumurile din județ, potrivit News.ro.

Tot din cauza viscolului, în localitatea Raşi, din Ialomița, pe DJ 201B, două TIR-uri nu pot înainta. Şoferii au părăsit maşinile, fiind anunţaţi muncitorii de la Drumurile Judeţene care să intervină pentru deszăpezire.

ADVERTISING

Și tot în Ialomița, la Feteşti, o persoană a rămas înzăpezită într-un camion, iar în aceeaşi localitate, pe DJ 212, au rămas înzăpezite 2 camioane, 1 dubă şi 1 autoturism. Au intervenit voluntarii de la SVSU Feteşti şi muncitorii de la Drumuri Judeţene şi Poliţia.

De asemenea, în localitatea Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța, pe un drum comunal, au rămas blocate 5 autoturisme.

Tot în Constanța, o femeie în travaliu a fost transportată miercuri cu mașina Poliției până la o ambulanță, după ce aututurismul în care se afla, împreună cu soțul ei, nu a mai putut înainta din cauza zăpezii pe DN 22, potrivit Mediafax.

ADVERTISING

Probleme sunt și în satul Tariverde, comuna Cogealac, din județul Constanța.

Județul Constanța, Tariverde ????❄️ 27 ianuarieSursa: @Adrian Gorpin

Posted by Meteoplus on Wednesday, January 27, 2021

Și în satul Șipotele din comuna Deleni, județul Constanța, mai mulți șoferi au rămas cu mașinile înzăpezite.

Constanța, DN 22 A – Cogealac / Sipote-DeleniOrdinea.Ro

Posted by Meteoplus on Wednesday, January 27, 2021

Drumuri închise în Constanța

Din cauza ninsorilor abundente si viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR si Poliția Rutieră au decis inchiderea circulației rutiere pe DN 3, între localitățile Cobadin și Ostrov, județul Constanța (km 129+000 – km 224+000).

ADVERTISING

CNAIR si Poliția au decis să închidă circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule și pe DN 38, km 0 + 000 – km 53 + 800, între Agigea și Negru Vodă, județul Constanța.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇