Motociclistul arestat pentru uciderea unui tânăr pe trotinetă mai omorâse un om, tot într-un accident rutier

Motociclistul arestat pentru uciderea unui tânăr pe trotinetă mai omorâse un om, tot într-un accident rutier

Motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă în Bucureşti a mai accidentat mortal un biciclist, în 2014, tot în Capitală, pe strada Antiaeriană.

El nu are însă cazier, pentru că după 7 ani nu există o decizie a justiţiei în acest caz.

Poliţia şi Parchetul l-au trimis în judecată pentru ucidere din culpă abia în 2019, iar procesul se judecă și acum la Judecătoria de pe lângă Parchetul Sectorului 5, transmite EuropaFM. Următorul termen de judecată este în septembrie.

”Persoana la care faceți referirea a fost implicată într-un eveniment rutier pe raza municipiului București, eveniment soldat cu decesul unui biciclist. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar la data de 24 septembrie 2019, Brigada Rutieră a înaintat dosarul penal către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, cu propunere legală”, este confirmarea oficială de la purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutere București, Andra Arsintescu.

ADVERTISING

Motociclistul este instructor de conducere defensivă

Motociclistul se numeşte Laurenţiu Mitici Trică, are 53 de ani şi permis de 30 de ani.

Culmea este că avocatul său a susținut  în fața judecătorilor care l-au arestat că omul e implicat în activități de prevenire și a colaborat cu Brigada Rutieră de mai multe ori pentru prevenție.

El este instructor de conducere defensivă la o școală auto din Capitală, transmite Digi24.

Făcea parte şi dintr-un grup moto din București, care a luat decizia de a-l exclude după tragicul eveniment de miercuri.

ADVERTISING

„Ne delimităm de orice fel de conduită rutieră inadecvată și condamnăm comportamentul agresiv care poate duce la lezarea oricărei persoane.

Având în vedere evenimentele în care a fost implicat unul dintre membrii Black Tulip Bucharest MF, ne dorim sa fie respectate procedurile organelor abilitate.

De aceea, ne dezicem de orice informație publicată în afara anchetei oficiale și dorim sa fie respectat anonimatul persoanelor implicate.

De asemenea, suntem deschiși comunicării cu organele abilitate, în măsura în care ancheta o va necesita.

ADVERTISING

În urma evenimentelor, decizia clubului de excludere a membrului în cauză a fost votată astăzi, motivată de încălcarea ROI a clubului nostru. Regretăm evenimentele întâmplate si suntem alături de familiile celor implicați”, scrie pe Facebook Black Tulip Bucharest.

motociclisti
Laurenţiu Mitici Trică este al doilea din dreapta, pe rândul de sus- Foto: Facebook/
Black Tulip Bucharest MF

Motociclistul care a agresat un tânăr pe trotinetă e reţinut pentru omor. Procurorii prezintă filmul unei şicanări mortale în trafic


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇