Femeia care a lovit cu mașina două fetițe care au murit a spus că a încurcat pedalele

Femeia care a lovit cu mașina două fetițe care au murit a spus că a încurcat pedalele

Femeia care a provocat, sâmbătă, în București, un accident în urma căruia au murit două fetițe, a declarat la audierile de la poliție că a încurcat pedalele și a pierdut controlul mașinii.

Femeia care a provocat accidentul a fost audiată trei ore la sediul Brigăzii Rutiere, după care a fost lăsată să plece, fără să se ia nicio măsură preventivă, informează Digi24.ro.

La audieri, femeia a spus că a pierdut controlul volanului, că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Polițiștii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că mașina a venit cu viteză foarte mare.

ADVERTISING

Pe numele femeii, care are 56 de ani, a fost deschis dosar de ucidere din culpă și i-au fost prelevate probe biologice, pentru a se stabili dacă a consumat alcool.

Reamintim că o mașină scăpată de sub control a intrat pe trotuar și a lovit două fete de 6 și de 14 ani, sâmbătă, în sectorul 2 al Capitalei, zona Andronache. Acestea au murit mai târziu la spital.

Tragedia s-a produs pe strada Menţiunii, chiar în mijlocul zilei, când mașina condusă de o femeie a intrat într-un stâlp, iar de acolo a ricoșat pe trotuar, în gardul unei case. A prins în cale doua fete minore, pe care le-a accidentat grav.

ADVERTISING

Martorii oculari au scos din mașină șoferul și pasagerul din dreapta și i-au luat la bătaie. Aceștia au ajuns și ei la spital.

Victimele au ajuns la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, însă nu au mai putut fi salvate.

Cei care locuiesc în zona în care a avut loc accidentul spun că au solicitat în repetate rânduri autorităților să monteze limitatoare de viteză pe strada respectivă, însă li s-a răspuns că nu sunt bani.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇