Două fetițe au fost ucise pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Pe stradă s-au aprobat limitatoare de viteză, dar nu s-au montat niciodată

Două fetițe au fost ucise pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Pe stradă s-au aprobat limitatoare de viteză, dar nu s-au montat niciodată

O mașină scăpată de sub control a intrat pe trotuar și a lovit două fete de 6 și de 14 ani, sâmbătă, în sectorul 2 al Capitalei, zona Andronache. Acestea au murit mai târziu la spital.

Tragedia s-a produs pe strada Menţiunii, chiar în mijlocul zilei, când mașina condusă de o femeie a intrat într-un stâlp, iar de acolo a ricoșat pe trotuar, în gardul unei case. A prins în cale doua fete minore, pe care le-a accidentat grav.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Martorii oculari au scos din mașină șoferul și pasagerul din dreapta și i-au luat la bătaie. Aceștia au ajuns și ei la spital.

Victimele au ajuns la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, însă nu au mai putut fi salvate.

Cazul este cercetat de Secţia 7 Poliţie.

Cei care locuiesc în zonă spun că au solicitat în repetate rânduri autorităților să monteze limitatoare de viteză pe strada respectivă, însă li s-a răspuns că nu sunt bani.

În imaginea următoare puteți vedea un răspuns oficial primit în mai 2019 de la Administrația Străzilor, prin care se confirmă că propunerea de a monta limitatoare a fost aprobată, urmând ca acestea să fie montate când vor avea autoritățile timp și bani. Nu s-au montat niciodată.