Două fetițe au fost ucise pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Pe stradă s-au aprobat limitatoare de viteză, dar nu s-au montat niciodată

Două fetițe au fost ucise pe trotuar de o mașină scăpată de sub control. Pe stradă s-au aprobat limitatoare de viteză, dar nu s-au montat niciodată

O mașină scăpată de sub control a intrat pe trotuar și a lovit două fete de 6 și de 14 ani, sâmbătă, în sectorul 2 al Capitalei, zona Andronache. Acestea au murit mai târziu la spital.

Tragedia s-a produs pe strada Menţiunii, chiar în mijlocul zilei, când mașina condusă de o femeie a intrat într-un stâlp, iar de acolo a ricoșat pe trotuar, în gardul unei case. A prins în cale doua fete minore, pe care le-a accidentat grav.

Martorii oculari au scos din mașină șoferul și pasagerul din dreapta și i-au luat la bătaie. Aceștia au ajuns și ei la spital.

Accident grav în cartierul Andronache: 2 copii au fost loviți pe trotuar de o mașină condusă de

Victimele au ajuns la spitalele Floreasca și Grigore Alexandrescu, însă nu au mai putut fi salvate.

ADVERTISING

Cazul este cercetat de Secţia 7 Poliţie.

Cei care locuiesc în zonă spun că au solicitat în repetate rânduri autorităților să monteze limitatoare de viteză pe strada respectivă, însă li s-a răspuns că nu sunt bani.

În imaginea următoare puteți vedea un răspuns oficial primit în mai 2019 de la Administrația Străzilor, prin care se confirmă că propunerea de a monta limitatoare a fost aprobată, urmând ca acestea să fie montate când vor avea autoritățile timp și bani. Nu s-au montat niciodată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇